Lifestyle

Skromno i dostojanstveno: Biljana Sečivanović otvara vrata doma u Mrčajevcima u kom je odrasla, ne stidi se ničega (FOTO)

Dom Biljane Sečivanović u Mrčajevcima uređen je s puno ljubavi

Skromno i dostojanstveno: Biljana Sečivanović otvara vrata doma u Mrčajevcima u kom je odrasla, ne stidi se ničega (FOTO)

Ata Images

Davnih godina Biljana Sečivanović napustila je porodičnu kuću u Mrčajevcima i krenula u potragu za srećom. Budući da ju je takmičenje u "Zvezdama Granda" učinilo popularnom, samim tim i honorari pevački su joj postali veći estradna umetnica uspela je sebi da priušti nekretninu u beogradskom naselju Vidikovac. Tek što je stan za sebe i sina renovirala udala se i preselila na drugi kraj grada u vilu sa predivnom terasom sa koje se prostire pogled na Dunav. Uprkos tome što danas živi u luksuzu dom Biljane Sečivanović u selu Mrčajevci zauvek je ostao u srcu poznate pevačice.

Pročitajte: Biljana Sečivanović za Story.rs: Posle venčanja suprug i ja se još više volimo!

printscreentvprva

 

printscreentvprva

 

Ona ga je nedavno predstavila javnosti u okviru emisije Ekskluziv i istakla da se upravo na tom mestu, gde su nastale predivne uspomene iz detinjstva ona oseća najlepše, najpre zbog činjenice da tamo još uvek živi njena majka. U blizini  porodičog doma smeštena je i brvnara koju joj je davnih godina otac poklonio, a ona ju je renovirala.

- Ovo je moj otac dok je bio živ sagradio za mene, da imam negde svoje parče zemlje. Mesto na koje mogu da dođem, vratim se i ne remetim mir onima koji žive u mojoj porodičnoj kući. Nisam želela da to bude zidano, ve da bude brvnara i evo on mi je ispunio želju. Prirodne materijale smo koristili. Nije toliko komforno, jer je malo ali je udobrno i zrači toplinom.

Pročitajte: Verujete li da ovde žive? Tijana i Slaviša Čurović posle pomirenja uselili su se u ovaj stan, pogled na zidove sve govori (FOTO)

printscreentvprva

 

printscreentvprva

 

Dom Biljane Sečivanović u Mrčajevcima, tačnije brvnara sastoji se iz vrlo male prostorije u prizemlju, gde su smešteni dnevni boravak, kuhinja, trpezarija i kupatilo, dok je na spratu minijaturna spavaća soba. Sve je uređeno sa stilom i baš onako kako je kao mala sanjala da će jednoga dana urediti. 

Pročitajte: Ne stidi se odakle je potekla: U ovoj kući u Kasidolu je odrasla Dragana Mirković, ponosno pokazuje čak i štalu pored doma (FOTO)

printscreentvprva

 

Pošto je predstavila kuću koju je na poklon dobila od oca, pevačica je s gledaocima podelila i to kako njen dom u kom je odrasla danas izgleda. Na vratima ju je sačekala mama koja je ekipi i svojoj mezimici pripremila omiljene kolače.

Pročitajte: Zelena fasada, drveni trem i Smederevac u dvorištu: Zavirite po prvi put na imanje Milenka Pavlova i njegove supruge Marinele (FOTO)

printscreentvprva

 

Svi su se smestili na udobnu kožnu belu garnituru odakle se video veliki trpezarijski sto i kuhinja mint nijanse. Devojački dom Biljane Sečivanović izgleda potpuno drugačije sada nego dok je ona u njemu stasavala, dosta je u kuću na dva sprata sa bež fasadom uloženo, mnogo toga je korigovano a njeno srce još uvek zaigra kada treba da poseti svoje najmilije i mesto gde se rodila.

Pročitajte: Prve fotografije doma sina i snaje Lidije Vukićević prikazuju luksuz kakav se ne pamti: Lidija je i ovde umešala prste (FOTO)

printscreentvprva

 

 

 

Komentari (0)

Loading