Celebrity News

Treća sreća! Četiri meseca od rođenja ćerkice Anđelka Prpić fanove obradovala još jednim predivnim vestima (FOTO)

Ćerka Anđelke Prpić centar je sveta glumice i njene porodice

Treća sreća! Četiri meseca od rođenja ćerkice Anđelka Prpić fanove obradovala još jednim predivnim vestima (FOTO)

Boško Karanović

Ćerka Anđelke Prpić raste kao iz vode, a ponosna mama ne krije da uživa u svakom trenu provedenom kraj nje.

Nije joj mrsko da iznova menja pelene, da za njom čisti i skuplja, peva joj davno zaboravljene uspavanke, kupa je, priprema domaće kašice, naprotiv, sve navedeno lepoj glumici pruža veliku radost u kojoj jednako uživa i njen novi izabranik Marko Žugić.

Pročitajte: Marko je KRIV ZA SVE! Ni mesec dana od tajnog venčanja, a Anđelka već menja život - Malom Jakši će biti najteže!

Poput svakog drugog para, porodične obaveze u domu na Vračaru oni su podelili, ipak činjenično je stanje da uvek malo više posla ostane za novopečenu majku.

Instagram

 

Uprkos obavezama oko naslednice Čarne, za koju tvrdi da nije mnogo zahtevna, Anđelka uspeva da obavi i pokoju profesionalnu stavku, posveti se prijateljima, ali najpre nastoji da ne zapostavlja svog prvenca Jakšu.

Parola lepe glumice koja se od udaje ne preziva više Prpić, već je vratila devojačko prezime Stević i na njega dodala prezime drugog supruga Žugić, jeste da se uz odličnu organizaciju sve stiže. 

Boško Karanović

 

Uz dobar plan na dnevnom nivou uspeva da, s jedne strane, bude dobra majka, te tako ćerka Anđelke Prpić dobija svu potrebnu negu i ljubav, a s druge, glumica postiže da se tokom porodiljskog bolovanja bavi i glumom, influenserskim radom, a nedavno je objavila i da je roman „Jedini izlaz” stigao u knjižare.

Pročitajte: Da li ćete posle ovih fotografija misliti da je dobra domaćica? Pogledajte kako izgleda kuhinja Anđelke Prpić u kojoj sprema hranu za decu

Uobičajen redosled je da se prvo objavi roman, a zatim da se po njegovim motivima rade serija i film, ali u Anđelkinom slučaju sve je obrnuto, ali svakako uspešno.

U pomenutom projektu ona, osim što je odigrala glavnu ulogu, dramsku u kakvoj je pre publika nije videla, dokazala se i kao producent.

Instagram

 

 

Vrlo je ispratila svaki segment snimanja, montaže, marketinga prvo filma a zatim serije, a nije isključeno da ima udela i u objavi romana.

 

Komentari (0)

Loading