Lifestyle

Sve je spremno za dolazak bebe! Zavirite u luksuzno opremljen dom Anđelke Prpić u kojem živi sa sinom i ocem deteta koje je na putu (FOTO)

Dom Anđelke Prpić odiše ljubavlju i toplinom

Sve je spremno za dolazak bebe! Zavirite u luksuzno opremljen dom Anđelke Prpić u kojem živi sa sinom i ocem deteta koje je na putu (FOTO)

Nakon vesti da dete čeka sa nekadašnjim prijateljem bivšeg supruga, jedna od mnogima omiljenih glumica Anđelka Prpić neprestano je tema tabloida, svaki njen korak u stopu se prati i svaki detalj vezan za njenu privatnost izaziva veliku pažnju. Nedavno smo po prvi put imali prilike da vidimo kako šarmantna glumica izgleda u poodmakloj trudnoći za koju se relativno skoro saznalo, a sada mnoge interesuju i kako je dom Anđelke Prpić opremljen budući da prinova uskoro stiže.

Kada se pre skoro tri godine rastala od supruga D.P., glumica je sa sinom Jakšom napustila veoma luksuzno uređeno porodično gnezdo na Zvezdari i kako upućeni tvrde kupila nekretninu u samom srcu Beograda, blizu Hrama Svetog Save na Vračaru, koji je takođe opremila po sopstvenoj meri i sa puno stila .

Pročitajte: Stomak do zuba i novi frajer pod rukom - Anđelka Prpić blistala na promociji, njena trudnička haljina je san snova (FOTO)

Petar Đorđević

 

Prema pisanju medija, ona uskoro namerava da se uda za Marka koji bi trebalo da se preseli u njen stan, u koji će uskoro četvoročlana porodica uneti novu pozitivnu energiju.

Pročitajte: U inat dušmanima - Anđelka Prpić prvi put ponosno pokazala stomačić na snimanju! Drugo stanje joj tako lepo stoji (FOTO)

Instagram

 

Iako retko svoju intimu iznosi u javnost, putem društvenih mreža u nekoliko navrata imali smo prilike da zavirimo u dom Anđelke Prpić i sagledamo njen ukus za uređenje enterijera i kako se može videti  dominira miks jednostavnosti i retro stila, a sve je prilagođeno tome da mogu da žive i uživaju.

Pročitajte: Kad ti ćerka javi da je TRUDNA sa kumom - Otac Anđelke Prpić presekao i pred svima javno rekao šta misli o svojoj ćerki

Instagram

 

Instagram

 

Prostranim kutkom preovladavaju svetle boje, a Anđelka očito veoma obraća pažnju na detalje, pa njen dom obiluje ukrasima poput onih u obliku slonova, svećnjacima s mirišljavim svećama, uramljenim fotografijama, satovima, a veliki je ljubitelj zelenila i cveća, te njen dom krase različite sobne biljke kao i raskošni buketi u vazama.

Pročitajte: I to se dogodilo! Ćerka Harisa i Meline Džinović PO PRVI PUT otvorila vrata njihovog doma vrednog 2 MILIONA EVRA! (FOTO)

Instagram

 

Posebno mesto zauzima slika iznad klavira, na kojoj vidimo portret majke i sina, na zidu je veliki plazma televizor, a celokupan utisak je da dominira jednostavan, ali veoma upečatljiv dizajn bazičnih komada nameštaja koji je u sivim i zelenim tonovima.

Pročitajte: Uskršnja magija u domu Lidije Vukićević - Glumica nikad ne razočara sa prazničnim ambijentom (FOTO/VIDEO)

Instagram

 

Glumica je nedavno rekla kako joj kuvanje nije jača strana, ali po izgledu njene kuhinje niko ne bi rekao da je tako. Jednostavna je i deluje jako praktično. Opremljena je barskim i klasičnim stolicama, a prevladavaju tamnije nijanse kao što su braon i crna.

Pročitajte: Kao u bajci - Pogledajte kako su Petar Benčina i Tamara Dragičević dekorisali dom za praznike (FOTO)

Instagram

 

 

Instagram

 

U raskošnoj spavaćoj sobi ove kreativne glumice naglašeni su sivi detalji, od posteljine do zidova, a udoban glomazan bračni krevet omiljeno je mesto za odmor svih ukućana.

Pročitajte: Novi dom Katarine Grujić i Marka Gobeljića oduzima dah - Pogled puca na ceo Beograd, pogledajte kako su opremili stan (FOTO)

Instagram

 

Ono što je posebno primetno jeste da je čitav stan odlično osvetljen, kako prirodnim, tako i veštačkim svetlom, zahvaljujući nizu modernih sistema za rasvetu.

Pročitajte: Kutak pun ljubavi i smeha - Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić renoviraju kuću, pogledajte prve fotografije

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Dom Anđelke Prpić opremljen sa puno ljubavi, odiše udobnošću i toplinom u kojoj je zvezda preslatki pas kojeg svi obožavaju, a za jednu od najduhovitijih glumica na našim prostorima ovo je oaza mira i tišine, te kada u njega dođe, ona ispred vrata ostavi sve ono loše i negativno.

Pogledajte kako izgleda budući suprug Anđelke Prpić i otac njenog nerođenog deteta

 

Komentari (1)

Loading