Celebrity News

Marko je KRIV ZA SVE! Ni mesec dana od tajnog venčanja, a Anđelka već menja život - Malom Jakši će biti najteže!

Odluka Anđelke Prpić o preseljenju konačna

Marko je KRIV ZA SVE! Ni mesec dana od tajnog venčanja, a Anđelka već menja život - Malom Jakši će biti najteže!

Ata Images

Samo mesec dana nakon što je odluka Anđelke Prpić da promeni prezime i postane Stević Žugić, nakon ceremonije tajanstvenog venčanja, glumica se sa svojim suprugom Markom, kako prenose domaći mediji, sprema na još jednu veliku promenu u životu.

Naime odluka Anđelke Prpić i Marka Žugića o preseljenju van Beograda, postoji već neko vreme, a par sada intenzivno traga za placevima u okolini Beograda, gde bi za svoju porodicu izgradili kuću i tako deci obezbedili odrastanje van gradske vreve.

Boško Karanović

 

- Anđelka obožava prirodu i želi da joj deca odrastaju u takvom okruženju. Supružnici su razgovarali i dogovorili se da do kraja sledećeg leta imaju svoju oazu mira van grada. Već su se dali u potragu za placevima jer ne žele da kupe kuću, nego da je grade po svojim željama - priča izvor blizak paru za domaće medije.

Pročitajte: Nikad nije bila lepša - Udala se Anđelka Prpić, pogledajte prve fotografije sa magičnog venčanja

Ova odluka posebnu promenu uvešće u život Anđelkinog sina Jakše, koga je dobila u prvom braku, a koji u Beogradu već ima rutinu, školske obaveze, ali i brojne prijatelje. Ipak, dečak koji je pun ljubavi za sestricu Čarnu i svoju majku, raduje se novoj avanturi koja njihovu porodicu iščekuje.

Komentari (0)

Loading