Celebrity News

Ovakvu baštu u jesen nema ni kraljevska palata! Dom Ivane Mihić u Brestoviku ostavlja bez daha! Otac Gordan joj je to ostavio u amanet

Dom Ivane Mihić nedaleko od Beograda kutak je skriven među krošnjama

Ovakvu baštu u jesen nema ni kraljevska palata! Dom Ivane Mihić u Brestoviku ostavlja bez daha! Otac Gordan joj je to ostavio u amanet

Privatna arhiva

Kada je prvi put dom Ivane Mihić u Brestoviku dospeo u medije, svi su bili oduševljeni predivnom vikendicom koju krasi prostrana terasa i još lepše dvorište s pogledom na reku.

Glumica se tada pohvalila imanjem koje je njoj i majci Veri Čukić u amanet ostavio otac, scenarista Gordan Mihić, čija je ideja bila da se pomenuta kuća kupi i sredi iz temelja.

Dom Ivane Mihić nedaleko od Beogada dugo je u vlasništvu porodice, a nije tajna da je čuveni scenarista sa suprugom i ćerkom tamo proveo svoje poslednje dane, te da je u obližnjoj crkvi i sahranjen.

Glumica i njena majka često obilaze Gordanovo grobno mesto, postale su i donatori crkve Rajinovac i gotovo da ne prođe dan da nju i svoju vikendicu ne posete bar nakratko.

Pročitajte: Ivana Mihić se bez stida skinula u kupaći- Da li biste vi imali hrabrosti da nosite ovaj roze bikini? (FOTO)

Tokom jesenjih i zimskih dana one su uglavnom smeštene u stanu u prestonici, ali čim prvo sunce ogreje, vole da se zapute u Brestovik i bave se kućom i predivnom baštom.

Instagram

 

Iako je jesen uveliko počela, temperature su kao prolećne stoga Ivanina bašta još uvek buja, čime se pohvalila na Instagramu, a pored cveća, do izražaja je došlo celokupno uređenje sa sve svetiljkama i popločanim delom za šetnju.

Bajkovito i vrlo domišljato – komentari su koji se mogu videti ispod posta glumice, koja je za Story pre više meseci izjavila da se vraća glumi te da priprema nešto novo.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading