Lepota

Ivana Mihić se bez stida skinula u kupaći: Da li biste vi imali hrabrosti da nosite ovaj roze bikini? (FOTO)

Izgled Ivane Mihić u bikiniju će vas iznenaditi

Ivana Mihić se bez stida skinula u kupaći: Da li biste vi imali hrabrosti da nosite ovaj roze bikini? (FOTO)

Privatna arhiva

Izgled Ivane Mihić nije narušen godinama

Poznata glumica Ivana Mihić, ćerka čuvenog scenariste Gordana Mihića i glumice Vere Čukić, tokom svoje karijere, pokazala je da talentom ne zaostaje mnogo za svojim roditeljima.

Iako je rođena za svetla reflektora kojima je izložena još od ranog detinjstva, ona se iz javnosti povukla i usmerila na neke druge stvari, a ipak zahvaljujući njenim objavama na Instagramu, i dalje je prisutna u javnom prostoru.

 

Instagram

 

 

Putem istih u mogućnosti smo da se uverimo da plavokosa lepotica koja je zakoračila u šestu deceniju, svoje godine izuzetno lepo nosi, te su i neizbežne pohvalne reči kada je izgled Ivane Mihić u pitanju.

- Kao svakome, i meni prija kada dobijem kompliment. Istina, negujem prirodan izgled. Živim trenutno na selu u blizini Beograda, prijaju mi čist vazduh, zdrava hrana, kretanje... Negujem se, koristim dobre kreme, a kada je to potrebno, pošto sam glumica, i kvalitetnu šminku - izjavila je jednom prilikom Ivana koja nikada nije želela stilom oblačenja da privlači pažnju.

Pročitajte: Prelepa mlada, tolike godine smo čekali! Prva fotografija Ivane Mihić u venčanici, majka Vera Čukić plače od sreće

Iako je veoma lepo građena, te važi za jednu od najzgodnijih dama sa glumačke scene, Ivana se nikada nije preterano isticala izazovnim stajlinzima, već je prepoznatljiva po eleganciji i svedenom stilu.

To nije uticalo da se njeni modni izbori ne komentarišu u superlativu, naprotiv za odabrane kombinacije gotovo uvek se nalazila na listama najbolje odevenih žena, a kako izgleda kada sa garderobom oskudeva podsetila nas je putem pomenute društvene mreže.

 

Miladin Sormaz

 

 

- Prijatelji dragi, da li ovog leta idete na more? Ili će vas pre ugostiti neke banje, sela, planine…? A možda i sva ta mesta po malo?! Iskreno se nadam da niko neće odmor provesti u zatvorenom prostoru ili okružen asfaltom i betonom - napisala je ona.

 

 

Vreli letnji dani naveli su prelepu glumicu da podeli jednu staru fotografiju sa plaže, a ista je u prvi plan istakla Ivaninu izvajanu figuru na kojoj je svaki mišić na svom mestu.

U roze bikiniju i sa širokim osmehom na licu, malo je reći da Ivana ostavlja bez daha, a bez obzira na to što je fotka nastala ranije, predivni komentari nisu prestajali da se nižu.

 

Komentari (0)

Loading