Lifestyle

Zavirite u kuhinju Ivane Mihić: Poslastica majke Vere Čukić kojoj nikad ne može da odoli (FOTO)

Ishrana Ivane Mihić vrlo je upečatljiva

Zavirite u kuhinju Ivane Mihić: Poslastica majke Vere Čukić kojoj nikad ne može da odoli (FOTO)

Budući da oduvek ima manekensku građu pretpostavljalo se da je ishrana Ivane Mihić vrlo slična onoj koje praktikuju dame sa modnih pista. Svako ko je to pomislio bio je u pravu jer glumica raskošne lepote vrlo vodi računa šta će se naći na njenoj trpezi. Godinama unazad ona izbegava fast food, preterano začinjenu hranu, rafinisane šećere, dok poseban akcenat stavlja na povrće. 

Pročitajte: Ivana Mihić u kupaćem: Mnogi se ne bi usudili, ali ona se ne stidi svog tela (FOTO)

Instagram

 

Sve to doprinosi njenoj izvajanoj figuri uprkos tome što je zašla u šestu deceniju života. Specifična ishrana Ivane Mihić u velikoj meri zaslužna je za glumičin besprekoran izgled na kojem joj i daleko mlađe koleginice mogu pozavideti. U to da se njen izgled nije mnogo promenio od perioda kada je u seriji "Srećni ljudi" glumila jednu od takmičarki u izboru za miss Srbije, svedoči fotografija sa plaže koju je dramska umetnica nedavno podelila sa svojim pratiocima na "Instagramu".

Pročitajte: Najtužnija sam na svetu celom: Ivana Mihić je upravo objavila užasne vesti na Instagramu, prijatelji je teše (FOTO)

Instagram

 

Na isti način ona se nedavno pohvalila i svojim malenim "porokom", tačnije poslasticom koju uprkos rigoroznoj dijeti nikada ne propušta. Reč je o kolaču od jabuka spremljenjom po receptu njene majke, glumice Vere Čukić.

- Parče maminog kolača od jabuka sa kriškama nektarina, mmmm - napisala je u opisu objave Ivana, a za sve one koji su se zapitali od čega se sastoji taj recept, način pripreme je u produžetku.

Kolač sa jabukama i nektarinama

Sastojci:

4 jaja

500g jabuka

500g nektarina

150 g mlevenih badema

100 g brašna

100 g maslaca

100 g šećera

dve kašičice praška za pecivo

prezle za posipanje pleha

 

Priprema: 

Nektarine operite, izbacite koštice i prepolovite svaku voćku. Operite jabuke, oljuštite ih i narendajte. Umutite mikserom jaja sa šećerom, a u drugoj posudi pomešajte brašno, prašak za pecivo i bademe.

Omekšali maslac dodajte polako u smesu sačinjenu od jaja i šećera, pa mešajući sipajte i suve sastojke i lepo sjedinite. Pleh za pečenje podmažite maslacem i pospite prezlama.

Sipajte smesu, a po površini rasporedite jabuke, pa odozgo nektarine. Pecite u rerni zagrejanoj na 180 stepeni oko pola sata. 

 

Komentari (0)

Loading