Tajna koju mnogi ne žele da znate: Ako ovo stavite u cveće, preporodiće se!
27/04/2024
2 dana
Ljuske od jaja mogu da se koriste za ovo
Autor: Andrea Netović | 15/09/2022
Ishrana Ivane Mihić vrlo je upečatljiva
Budući da oduvek ima manekensku građu pretpostavljalo se da je ishrana Ivane Mihić vrlo slična onoj koje praktikuju dame sa modnih pista. Svako ko je to pomislio bio je u pravu jer glumica raskošne lepote vrlo vodi računa šta će se naći na njenoj trpezi. Godinama unazad ona izbegava fast food, preterano začinjenu hranu, rafinisane šećere, dok poseban akcenat stavlja na povrće.
Sve to doprinosi njenoj izvajanoj figuri uprkos tome što je zašla u šestu deceniju života. Specifična ishrana Ivane Mihić u velikoj meri zaslužna je za glumičin besprekoran izgled na kojem joj i daleko mlađe koleginice mogu pozavideti. U to da se njen izgled nije mnogo promenio od perioda kada je u seriji "Srećni ljudi" glumila jednu od takmičarki u izboru za miss Srbije, svedoči fotografija sa plaže koju je dramska umetnica nedavno podelila sa svojim pratiocima na "Instagramu".
Na isti način ona se nedavno pohvalila i svojim malenim "porokom", tačnije poslasticom koju uprkos rigoroznoj dijeti nikada ne propušta. Reč je o kolaču od jabuka spremljenjom po receptu njene majke, glumice Vere Čukić.
- Parče maminog kolača od jabuka sa kriškama nektarina, mmmm - napisala je u opisu objave Ivana, a za sve one koji su se zapitali od čega se sastoji taj recept, način pripreme je u produžetku.
Kolač sa jabukama i nektarinama
Sastojci:
4 jaja
500g jabuka
500g nektarina
150 g mlevenih badema
100 g brašna
100 g maslaca
100 g šećera
dve kašičice praška za pecivo
prezle za posipanje pleha
Priprema:
Nektarine operite, izbacite koštice i prepolovite svaku voćku. Operite jabuke, oljuštite ih i narendajte. Umutite mikserom jaja sa šećerom, a u drugoj posudi pomešajte brašno, prašak za pecivo i bademe.
Omekšali maslac dodajte polako u smesu sačinjenu od jaja i šećera, pa mešajući sipajte i suve sastojke i lepo sjedinite. Pleh za pečenje podmažite maslacem i pospite prezlama.
Sipajte smesu, a po površini rasporedite jabuke, pa odozgo nektarine. Pecite u rerni zagrejanoj na 180 stepeni oko pola sata.
Tajna koju mnogi ne žele da znate: Ako ovo stavite u cveće, preporodiće se!
27/04/2024
2 dana
Ljuske od jaja mogu da se koriste za ovo
Održana jubilarna 10. Pro-femina, konferencija magazina "Lepota i zdravlje”
27/04/2024
2 dana
U organizaciji magazina „Lepota i zdravlje”, u četvrtak 25. aprila, u Palati umetnosti Madlena u Beogradu, održana je jubilarna 10. konferencija Pro-femina
Iskusite čari odmora u luksuznom resortu - Doživite lepotu Istre
26/04/2024
3 dana
Odmor u luksuznom resortu od sada tokom cele godine
Ko je izgubio opkladu? Evo koliko je to koštalo…
26/04/2024
3 dana
Više od decenije Džordž Kluni je ambasador brenda Nespresso, pionira kafe u kapsulama
Istina je! Tanja Savić potvrdila najlepše vesti
29/04/2024
2h
Tanja Savić obradovala lepim vestima
Zorica i Kemiš ne daju ćerki i zetu da dišu: Evo šta su im priredili na bračnom putovanju
29/04/2024
2h
Ćerka Zorice i Kemiša udata je za muzičara
Anja Alač prvi put u javnosti NAKON ROĐENJA ĆERKE: Noge vitke, ali šta je sa stomakom? (FOTO)
29/04/2024
5h
Anja Alač nakon porođaja prvi put u javnosti
Komentari (0)