Celebrity News

Goran Višnjić napravio dete drugarici, njegova supruga je odmah pozvala telefonom: Skandal nezapamćen - Negirao, pa priznao baš sve

Brak Gorana Višnjića bio ozbiljno uzdrman

Goran Višnjić napravio dete drugarici, njegova supruga je odmah pozvala telefonom: Skandal nezapamćen - Negirao, pa priznao baš sve

Nije lako opstati dugo s jednom osobom u vremenu kada se s izazovima susrećemo na svakom koraku. Brak Gorana Višnjića bio je uzdrman zbog njegove preljube.

Jedan od retkih glumaca iz regiona koji je uspeo da izgradi uspešnu karijeru u Americi, u braku je već 24 godine. Ozbiljan staž za svakoga, a posebno za holivudskog stara. I njihova bračna idila bila je uzdrmana, tačnije dogodio se pravi skandal koji je dostojan scenarija za telenovelu.

Naime, kada je glumac došao iz Amerike u Šibenik, otišao je da se vidi sa starim prijateljima. Sreo je školsku drugaricu Mirelu Rupić. Reč po reč i dogodilo se neočekivano.

Pročitajte: Dok Zorica i Kemiš uživaju u luksuzu, njena vanbračna ćerka… Ovako izgleda Marija, a ono što poručuje majci i očuhu će vas slediti (FOTO)

„U Americi mi užasno nedostaje društvo, a pošto puno radim, nemam vremena za žurke kao što to rade ljudi u Hrvatskoj. Verovatno me je i zbog umora od vremenske razlike jako pogodio alkohol. Naravno da to nije nešto čime se ponosim, ​​ali sam spreman da se suočim s posledicama. Što se detalja tiče, verujte, ničega se ne sećam. Znam samo da tako nešto nikada ne bih uradio u svom normalnom stanju. Mirela Rupić mi nije privlačna žena”, rekao je za hrvatsko izdanje magazina „Story” Goran koji je baš u to vreme sa suprugom Evom Vrdoljak usvojio sina.

youtube/pulafilmfestival/printscreen

 

 

Glumac se našao u „neobranom grožđu” – pozvala ga je upravo Mirela kako bi mu saopštila da je u drugom stanju i da je on otac deteta. Goranova supruga odlučila je da se čuje s Mirelom. Strasti su se nakon toga smirile, a glumac je dobio prvo zajedničko dete sa suprugom, sina Lea Viga. Njega je 2011. rodila surogat-majka, a 2013. usvojili su još jedno dete, devojčicu Vivijen Sofiju.

Goranova supruga je na Fejsbuku prvi put spomenula vanbračnu ćerku svog muža.

„Lana je prelepa i preslatka devojka koju sam imala prilike da upoznam. Moja deca je vole. Ali ona nije moje dete, pa prestani da me pitaš za nju jer ne mogu da pričam o deci čija majka nisam”, napisala je tada jednom od pratilaca, a Mirela joj je rekla da je rajska duša.

Komentari (0)

Loading