Celebrity News

Dok Zorica i Kemiš uživaju u luksuzu, njena vanbračna ćerka… Ovako izgleda Marija, a ono što poručuje majci i očuhu će vas slediti (FOTO)

Vanbračna ćerka Zorice Brunclik živi vrlo skromno

Dok Zorica i Kemiš uživaju u luksuzu, njena vanbračna ćerka… Ovako izgleda Marija, a ono što poručuje majci i očuhu će vas slediti (FOTO)

ATA Images

Od momenta kada se poslednji put vanbračna ćerka Zorice Brunclik pojavila u medijima, u odnosu poznate majke i ćerke nije se ništa značajno promenilo. Naime, Marija talentovana pevačica i dalje sa suprugom živi u Obrenovcu i to vrlo skromno. Navodno, majka još uvek nije došla da vidi kako se skućila, niti ima nameru to da učini, dok joj istovremeno ne pruža nikakvu moralnu i finansijsku pomoć. 

Pročitajte: Ćerka Zlata nagovorila Zoricu da promeni lični opis: Stigla prva fotografija novog lica slavne pevačice, prepoznajete li je?

youtube printscreen

 

Istina je da vanbračna ćerka Zorice Brunclik pevačicinu pomoć ni ne traži. U skladnom je braku i uživa da zabavlja ljude po manjjim proslavama za fin honorar kojim izdržava sebe i porodicu, a tvrdi da bi joj majka i očuh Kemiš zasigurno pomogli u građenju estradne karijere samo da im ona to zatraži.

- Aktivno se bavim pevanjem i usavršavam se kroz rad, ne kažem da se kasnije neću proslaviti. Moja želja je da se afirmišem kroz neki festival. Nije problem da mi majka i očuh pomognu, ali oni čekaju da im kažem da to urade - ispričala je Marija svojevremeno za medije.

Pročitajte: NEMA OPROŠTAJA: Ovo su SMS poruke zbog kojih su se zamrzele i zauvek zaćutale Ana Bekuta i Zorica Brunclik

printscreen

 

Inače, vanbračna ćerka Zorice Brunclik plod je mladalačke ljubavi pevačice i bivšeg fudbalera Ahmeda Ćelovića iz Priboja. Emocije između njega i Zorice izrodile su se davne 1977. godine, a priča se da su sve pesme koje je tada ona pevala bile posvećene baš Ahmedu.

Poklon fotografije venčanja mlađe ćerke Zorice Brunclik Zlate

 

 

 

Komentari (0)

Loading