Celebrity News

OPROSTILA MU JAVNU PREVARU, ali ne i bankrot, pa rodila dete 12 godina mlađem: Ova lepotica je prva žena Gorana Ivaniševića (FOTO)

Prva žena Gorana Ivaniševića je ova hrvatska lepotica

OPROSTILA MU JAVNU PREVARU, ali ne i bankrot, pa rodila dete 12 godina mlađem: Ova lepotica je prva žena Gorana Ivaniševića (FOTO)

Profimedia

Goran Ivanišević 2017. venčao se u tajnosti sa prelepom radio-voditeljkom Nives koja mu je ubrzo podarila sina. Ovaj skladan brak sklopljen je četiri godine nakon što je prva žena Gorana Ivaniševića podnela papire za razvod braka.

Skladan odnos i mirna luka zamenili su turbulencijama ispunjen bračni život koji je Goran vodio sa bivšom suprugom Tatjanom Dragović. Naime, davne 2013. godine Tatjana je u žižu interesovanja dospela kada je na svojim mrežama objavila sledeću misao: „Ponekad, sve što treba da uradiš je da zaboraviš šta osećaš i setiš se šta zaslužuješ“.

Profimedia

 

Tada su hrvatski mediji preneli da je prva žena Gorana Ivaniševića, nekadašnja manekenka Tatjana Dragović, podnela papire za razvod zbog pogrešnih poslovnih odluka koje su proslavljenog tenisera dovele do finansijskog kraha.

Tada se pisalo da je par uspešno prebrodio međusobne prevare, ali nije uspeo da prebrodi i finansijsku krizu . Naime, u to vreme Goran je bio u paralelnoj vezi sa voditeljkom Vanjom Halilović. Kada se u javnosti pojavila zajednička fotografija, Goran je suprugu i decu molio za oproštaj otvorenim pismom. Par se pomirio, a onda je narednog leta Tatjana bila u fokusu medija zbog navodne prevare sa fudbalerom Markom Šimićem, što su oboje oštro demantovali.

Pročitajte: Goran Ivanišević izgubio sestru - Bol je prevelika, nije se probudila posle operacije

Iako brak nisu spasli, Goran i Tatjana ostali su povezani zbog dvoje dece, ćerke Amber Marije i sina Emanuela.

Goran je danas u srećnom braku sa deset godina mlađom Nives, koja mu je podarila sina Olivera. Tatjana sa 12 godina mlađim Vlahom Abrulićem ima ćerku Luce.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading