Celebrity News

Istina o svađi najpopularnijeg televizijskog dvojca: Boško Jakovljević otkriva sve detalje odnosa sa Aleksandrom Jeftanović

Sukob Aleksandre Jeftanović i Boška Jakovljevića - svi detalji

Istina o svađi najpopularnijeg televizijskog dvojca: Boško Jakovljević otkriva sve detalje odnosa sa Aleksandrom Jeftanović

Boško Karanović

Kada je pre tri sezone televizija „K1“ publiku obradovala vešću o velikom povratku omiljenog voditeljskog para Aleksandre Jeftanović i Boška Jakovljevića, koji su sa puno uspeha tri godine vodili emisiju „Kec na jedanaest“, publika je bila oduševljena. Upravo zbog toga vest da je sukob Aleksandre Jeftanović i Boška Jakovljevića doveo do kraja saradnje mnoge je rastužila.

Mediji su pisali da je voditeljka odlučila da napusti projekat pošto je sa kolegom došla u klinč tokom emitovanja jedne od emisija nove sezone, posle čega se više nije pojavljivala u „Kecu“.

Instagram

 

Da više nije deo tima emisije „Kec na jedanaest“ potvrdila je za medije i voditeljka otkrivši da je u pregovorima za novu emisiju, koja bi trebalo da se emituje vikendom. Na pitanja o sukobu nije se oglašavala.

Pročitajte: Fotke sa plaže zapalile društvene mreže - Pogledajte kakav je FRAJER muž Aleksandre Jeftanović koga tako vešto krije (FOTO)

Sukob Aleksandre Jeftanović i Boška Jakovljevića ipak je tema na koju je stavljena tačka. Ipak Boško Jakovljević oglasio se za medije:

- Ne, ne, to nema veze sa istinom, nije tačno - bio je kratak i jasan.

Komentari (0)

Loading