Celebrity News

Fotke sa plaže zapalile društvene mreže: Pogledajte kakov je FRAJER muž Aleksandre Jeftanović kog tako vešto krije (FOTO)

Muž Aleksandre Jeftanović ne eksponira se u javnosti

Fotke sa plaže zapalile društvene mreže: Pogledajte kakov je FRAJER muž Aleksandre Jeftanović kog tako vešto krije (FOTO)

Muž Aleksandre Jeftanović uspešan je advokat.

Iako je jedno od najprepoznatljivijih TV lica, voditeljka Aleksandra Jeftanović svoju intimu nikada nije preterano eksponirala, a i kada porodične fotografije na društvenim mrežama podeli, sa istih je u većini slučajeva izuzet njen izabranik.

Muž Aleksandre Jeftanović, Aleksandar Švraka otkako joj se pre sedam godina zakleo na večnu ljubav striktan je u odluci da se u javnosti ne pojavljuje.

 

 

Medijsko eksponiranje nije njegova "šoljica čaja", stoga mnogi i ne znaju kako izgleda otac njenog sina Alekse i ćerke Ane sa kojim je u braku od 2016. godine.

Kako Aleksandra odluku svog muža veoma poštuje, retke su situacije da ga ugledamo na njenom "Instagram" profilu na kojem je inače veoma aktivna.

 

 

Za sve godine zajedničkog života, ona je svega nekoliko puta objavila njihove fotografije putem kojih smo se uverili da je muž Aleksandre Jeftanović zaista ozbiljan frajer.

 

 

- Moj suprug ne voli da se javno eksponira. Nas dvoje smo se našli, on poštuje sve moje izbore, ali mu ne prija medijska pažnja. Stidljiv je čovek i ja poštujem taj izbor. Pre neki dan sam objavila jednu fotografiju na svom profilu na Instagramu i to je osvanulo na svim portalima, a tada me je zamolio da to više ne radim - rekla je voditeljka jednom prilikom.

Pročitajte: Aleksandra Jeftanović sa mužem otputovala na prvi vikend bez dece - Evo koji romantični gest joj je suprug priredio(FOTO)

Ipak, ovog puta ponesena emocijama odlučila je da napravi ustupak i pokaže svetu da godine nisu uticale na njihovu ljubav i da su srećni i zaljubljeni kao prvog dana.

 

Instagram

 

 

Najnovije fotke nastale na njihovom odmoru prikupile su mnoštvo lajova i lepih komentara među kojima i onih kako je prava srećnica jer je pronašla svoju idealnu polovinu.

 

Instagram

 

 

- Ja sam imala dovoljno godina i da nisam dobila dete sa Sašom - nikad ga ne bih dobila. Pravi muž mora da bude domaćin, a to se vidi u tome kakav je sa svojom porodicom - rekla je jednom prilikom voditeljka u emisiji "Magazin In"

 

Komentari (0)

Loading