Celebrity News

Bilja Jevtić sa sinom i njegovom devojkom u noćnom provodu! Niko se ne ponaša prema budućoj snaji kao ona: Fanovi začuđeni...

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića momak je za primer

Bilja Jevtić sa sinom i njegovom devojkom u noćnom provodu! Niko se ne ponaša prema budućoj snaji kao ona: Fanovi začuđeni...

Dalibor Danilović

Gotovo svakodnevno sin Biljane Jevtić i Ace Ilića deli objave na Instagramu.

Pomenuta društvena mreža postala je mesto gde mladi student prava ne hoteći otkriva detalje privatnog života popularnih roditelja, koji su se proteklih trideset godina očajnički trudili da intimu sačuvaju samo za sebe.

Luka Šarac

 

Zahvaljujući Ivanu Iliću javnost se mogla uveriti u to kako tačno unutrašnjost Biljinog i Acinog porodičnog doma na Petlovom brdu izgleda, kako oni provode slobodno vreme, ko su im gosti u kući, ali i kako izgleda buduća snaja muzičkog para.

Pročitajte: Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića saopštio roditeljima najlepše vesti! Slavlje u kući je već počelo (FOTO)

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića davno je obelodanio da je zaljubljen, da voli koleginicu jednako uspešnu poput njega, a mediji su spekulisali da su ponosni roditelji njegovu vezu u potpunosti podržali.

Sada za to postoji i dokaz.

Instagram

 

Ivan je po ko zna koji put spojio svoju izabranicu s majkom, ovog puta u noćnom provodu, a fotografije nastale tom prilikom svedoče o odličnom odnosu buduće svekrve i snaje.

Pročitajte: Bilja Jevtić se OŠIŠALA DO GLAVE - Pogledajte kako joj stoji frizura, komentari su baš podeljeni (FOTO)

Malo je reći da je Bilja uživala u društvu mladih, predivno se provela i otuda širok osmeh na njenom licu, dok je i Ivanu bilo drago što se njegove dve omiljene dame slažu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading