Celebrity News

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića saopštio roditeljima najlepše vesti! Slavlje u kući je već počelo (FOTO)

Sin Bilje Jevtić i Ace Ilića obradovao roditelje

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića saopštio roditeljima najlepše vesti! Slavlje u kući je već počelo (FOTO)

Poznato je da sin Bilje Jevtić i Ace Ilića odlično peva, ali i da ga estrada nimalo ne zanima. Još kao vrlo mali doneo je odluku da će se baviti drugim zanimanjem što su ponosni roditelji podržali, a najviše su se obradovali kada je svoje profesionalne ciljeve nakon svršetka srednje škole on krenuo i da ostvaruje.

Po sopstvenoj želji Ivan Ilić upisao je Pravni fakultet koji mu za sada odlično ide, a upravo u akademskoj klupi on je pronašao i ljubav.

Pročitajte: Bilja Jevtić se OŠIŠALA DO GLAVE - Pogledajte kako joj stoji frizura, komentari su baš podeljeni (FOTO)

Fotografije sa devojkom često objavljuje na Instagramu, te svi mogu da posvedoče da mu je izabranica izuzetno lepa, a budući da su oboje dobri studenti Bilja i Aca nisu mogli ništa drugo do da se slože sa tom vezom.

Inatagram

 

Zaljubljeni par zajedno je gotovo svakoga dana, zajedno navodno i uči a rezultati se najbolje mogu videti po položenim ispitima.

Sin Bilje Jevtić i Ace Ilića dozvolio je nedavno široj javnosti da zaviri u njegov indeks a osim ako nije montaža u njemu su sve same desetke.

Instagram

 

Dansa je on u svoj porodični dom na Petlovom brdu doneo još jednu desetku, čime je pevača i pevačicu obradovao a po svemu sudeći palo je i slavlje tim povodom.

Pročitajte: Mislili smo da je do kraja života! Aca Ilić otkrio da se ljubav UGASILA - Bilo je tu svega, sada je GOTOVO (FOTO)

Muzički par presrećan je što će kroz koju godinu imati diplomiranog pravnika a nije isključeno da će Ivan nastaviti dalje školovanje.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading