Lifestyle

Sve su sami uredili: Zavirite u raskošnu vilu Biljane Jevtić i Ace Ilića koju su gradili štedeći, kuhinja je san svake žene (VIDEO)

Dom Ace Ilića i Biljane Jevtić savršeno je uređen...

Sve su sami uredili: Zavirite u raskošnu vilu Biljane Jevtić i Ace Ilića koju su gradili štedeći, kuhinja je san svake žene (VIDEO)

Dom Ace Ilića i Biljane Jevtić veoma je skladan, poput njihove ljubavi koja traje nekoliko decenija, a u njemu popularni par provodi najveći deo vremena, te ne čudi da je opremljen potpuno po njihovom ukusu. Njihova raskošna kuća nalazi se na Petlovom brdu, gde žive dugi niz godina, a ovaj kraj grada obožavaju, jer u njemu imaju potpuni mir.

Pročitajte: Otkrivena porodična tajna - Sina Biljane Jevtić i Ace Ilića odluka roditelja navela na NEVEROVATAN POTEZ

Andreja Damnjanović

 

Kako piše "Hello" , pre nego što su se preselili u velelepnu kući, Aleksandar i Biljana živeli su u stanu od 56 kvadrata, a kada je na svet došao njihov naslednik Ivan, rešili su da se presele kako bi imali više prostora.

Pročitajte: Sada je jasno kakav je njihov brak - Evo zašto svi pričaju o poslednjem pojavljivanju Ace Ilića i Biljane Jevtić (FOTO)

Andreja Damnjanović

 

- Kada se Ivan rodio, stan nam je postao tesan, zbog čega smo morali da kupimo nešto veće. Prvo smo tražili prostraniji stan, ali čim smo videli kuću, na kojoj su bili završeni samo grubi radovi, opredelili smo se za nju. Ostali smo na Petlovom brdu, u mirnom i tihom kraju - rekla je svojevremeno Biljana za pomenuti medij.

Pročitajte: Tatina KOPIJA - Ovo je sin Ace Ilića i Biljane Jevtić koji se odlučio na NEOČEKIVAN potez koji je iznenadio roditelje (FOTO)

Andreja Damnjanović

 

Budući da je opremanje kuće veliki poduhvat, mnoge je iznenadilo kada je par otkrio da nisu imali ničiju pomoć oko uređenja, već su postepeno i polako sami realizovali svoju viziju savršenstva.

Pročitajte: SKLADAN ESTRADNI PAR PROSLAVIO 30 GODINA BRAKA (foto)

Andreja Damnjanović

 

- Nisam želela da unajmljujem arhitetku ili enterijeristu jer oboje smo obišli ceo svet, ulazili smo u kuće koje su lepše i raskošnije od naše i dobro sam znala šta želim. Sredili smo dom onako kako nama najviše odgovara - dodala je supruga Ace Ilića.

Pročitajte: Ovde se useljavaju Mitrovići - Pogledajte ekskluzivne fotografije Željkovog dvorca, arhitektonskog čuda nikad viđenog na ovim prostorima

Andreja Damnjanović

 

Ono što zaista privlači pažnju, jeste da je Biljana iz svake zemlje koju je posetila ponela neku uspomenu, autentičnu za to mesto, te dom obiluje uspomenama i interesantnim detaljima.

Pročitajte: Dom prepun uspomena - U ovom raskošnom stanu živi Nada Obrić, jedan detalj će vas BAŠ IZNENADITI (FOTO)

Andreja Damnjanović

 

‒ Iz svake zemlje koju sam posetila donela sam nešto što je autentično za taj kraj. Te sitnice su mi bitnije od bilo čega drugog. Volim da se, kad pogledam u neku stvar, setim boravka u toj zemlji. Sve što sam godinama kupovala brižljivo čuvam. Kada smo se Aleksandar i ja venčali, iznenadio me je putovanjem u Johanesburg. To nam je bio medeni mesec. I odande sam donela mnogo figurica. Dešava mi se da ih posmatram i razmišljam o danima koje smo Aca i ja proveli u Južnoj Africi ‒ iskrena je pevačica, prenosi pomenuti medij.

Pročitajte: Moderna i kreativna oaza - Zavirite u dom Dragane Kosjerine u Beogradu (FOTO)

Andreja Damnjanović

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading