Celebrity News

Razvela se od Stojkovića, pa skrojila život iz bajke kraj funkcionera: Kuća Bojane Rajić je kao iz magazina, a tek kuhinju da joj vidite

Kuhinja Bojane Rajić spoj je modernog i vintage stila

Razvela se od Stojkovića, pa skrojila život iz bajke kraj funkcionera: Kuća Bojane Rajić je kao iz magazina, a tek kuhinju da joj vidite

Kuhinja Bojane Rajić prvo je što korisnici Instagrama mogu videti ako se danas zapute na njen profil.

Bivša manekenka nehotice se pohvalila pratiocima kako izgleda deo kuće u kom se pripremaju obroci, usput je do izražaja došla njena besprekorna, izvajana figura.

Pročitajte: Pričali da ga vara sa kućnim prijateljem, a ona mu prepisala vilu na Dedinju - Afera kakva se ne pamti

Ljubitelji zdravog života i fitnesa pažnju su naravno obratili na to, oni pak koje zanima uređenje enterijera fokusirali su se na kuhinjske elemente izrađene od najkvalitetnijeg medijapana, s posebnim bordurama, ali i mermerni pod koji se presijava.

Instagram

 

Kompletan utisak je da je sve do detalja lepo osmišljeno, ali i papreno skupo. Skriveni aspirator, ugradna grejna ploča, rerna, mikrotalasna sve je, spekuliše se, kupljeno kod najboljeg proizvođača bele tehike.

Kuhinja Bojane Rajić predivna je, a osim skupocenih elemenata i bele tehnike, za oko zapadaju romantične lajsne koje spajaju gornje ormariće s plafonom, u koje su pažljivo umetnute skrivene sijalice.

Instagram

 

Sve je kao iz magazina, što se i očekivalo ako se uzme u obzir da je i ostatak Bojanine kuće u koju se uselila po udaji za biznismena Branislava Đurđevića 2015. godine, predivan.

Pročitajte: Jesen u Njujorku - Muž Bojane Rajić voljenoj priredio iznenađenje od kojeg zastaje dah, pogledajte porodične fotografije sa odmora iz snova

Vila, smeštena u Diplomatskom naselju u blizini Košutnjaka, ima i vrlo prostrano zadnje dvorište odakle bivša supruga golmana Crvene zvezde Vladimira Stojkovića sa sinovima Lavom i Vukašinom gotovo svakodnevno objavljuje slike.

Kako izgleda ostatak doma Bojane Rajić, pogledajte u foto-albumu u produžetku.

 

 

Komentari (0)

Loading