Celebrity News

Suprug ju je pretukao, pa prijavio socijalnoj službi... na kraju - završila u zatvoru! Evo kako danas živi misica Sandra Obradović

Sin Sandre Obradović obeležio je 4. rođendan

Suprug ju je pretukao, pa prijavio socijalnoj službi... na kraju - završila u zatvoru! Evo kako danas živi misica Sandra Obradović

Prijava za nasilje u porodici, težak razvod i borba za starateljstvo razlog su zbog kog je sin Sandre Obradović od rođenja u žiži medijskog interesovanja. 

Dečak je bio izuzetno mali kada su mu se roditelji rastali, te na svu sreću, lično ne pamti nasilje, dok istovremeno bivša misica pokušava prošlost da ostavi za sobom i sve čini da se njen mezimac više nikada ne odvoji od nje i ne oseti bol.

Pročitajte: Misica Sandra Obradović u zagrljaju prezgodnig muškarca! Nećete verovati ko je grli i kojim imenom ga ona naziva (FOTO)

Istini za volju, teško je zaboraviti da ju je emotivni partner kojem je bezuslovno verovala, pretukao u osmom mesecu trudnoće, zbog čega se prevremeno porodila. 

Još teže je zanemariti da je bio nasilan tokom čitavog perioda trudnoće, kao i to da joj se prijava policiji obila o glavu.

printscreen

 

Po prvoj prijavi nakon što ju je pretukao, bivši Sandrin partner sve je opovrgao i objavio njene fotografije u alkoholisanom stanju zbog čega je, budući da je uticajan, dobio pravo na starateljstvo nad sinom.

Misici na ruku nije išlo ni to što je zbog alkohola u krvi završila u pritvoru, ipak na kraju balade uspela je sve izazove da prebrodi i sina vrati.

Instagram

 

Radost zbog ponovnog susreta s naslednikom Andrejom podelila je s pratiocima na Instagramu, te su se svi mogli uveriti u to koliko je mališan sladak i po svemu dosta sličan mami. 

Od toga trena ona redovno objavljuje slike s mezimcem, što je učinila i pre par dana kada mu je obeležila četvrti rođendan.

Pročitajte: Šta je ostalo od ovakve lepotice - Sandra Obradović slikom u kupaćem šokirala sve, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Sin Sandre Obradović dobio je slavlje za pamćenje, tortu s popularnim Munjom Mekvinom i vatrometom, a osmeh na njegovom licu najbolje je opisao kako se u tom momentu osećao.

Instagram

 

Ponosna mama nije uspela da sakrije suze radosnice.

 

 

Komentari (0)

Loading