Celebrity News

Nije izdržao! Relja Popović konačno rekao šta mu je na duši: Vesna i Nikolija...

Odnos Vesne Zmijanac i Relje Popovića ponovo tema javnosti

Nije izdržao! Relja Popović konačno rekao šta mu je na duši: Vesna i Nikolija...

Antonio Anhel / Ata images

Odnos Vesne Zmijanac i Relje Popovića oduvek je interesantan domaćoj javnosti. Činjenica da reper o privatnom životu i porodičnim odnosima govori veoma malo oduvek je intrigirala javnost i bacala određene sumnje na njegov odnos sa taštom.

Međutim, odnos Vesne Zmijanac i Relje Popovića zasniva se na poštovanju i ljubavi, a Relja je beskrajno zahvalan što je ona posvećena baka njegovim ćerkama Rei i Hani.

Pročitajte: Pogledajte jedinu fotografiju malene Ree, ćerke Nikolije Jovanović i Relje Popovića - Ovako slatku devojčicu dugo niste videli

S druge strane, medijske priče da između njega i Vesne postoje svojevrsne razmirice Relja nikada nije potvrdio ni demantovao, dok je Vesna povremeno govorila da njih dvoje imaju korektan odnos.

Ovoga puta reper ipak nije uspeo da ostane suzdržan. Naime, njegova supruga Nikolija objavila je video na kome svojoj majci peva njenu pesmu „Ali pamtim još“. Očaran prizorom majke i ćerke, ali i raskošnim glasom svoje supruge, morao je da prokomentariše video.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

 

Relja je u videu ostavio emotikon srca, kojim je poslao ljubav ženi i tašti i tako jasno stavio do znanja u kakvim su odnosima.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading