Celebrity News

Pogledajte jedinu fotografiju malene Ree, ćerke Nikolije Jovanović i Relje Popovića: Ovako slatku devojčicu dugo niste videli

Ćerke Nikolije Jovanović i Relje Popovića interesantne su medijima

Pogledajte jedinu fotografiju malene Ree, ćerke Nikolije Jovanović i Relje Popovića: Ovako slatku devojčicu dugo niste videli

Petar Đorđević

Budući da su rođene u veoma popularnoj muzičkoj porodici, ćerke Nikolije Jovanović i Relje Popovića veoma su interesantne javnosti, a kako su poznati mama i tata striktni u odluci da ih od pogleda zaštite i njihovu privatnost što više sačuvaju, do sada nismo imali prilike da se uverimo kako devojčice izgledaju.

Par izbegava da o svojim mezimicama iznosi bilo kakve detalje, pa su i njihovi intervjui na tu temu retkost, međutim mega zvezda Vesna Zmijanac ne propušta priliku da priča o svojim unukama, koje, kako tvrde oni koji su imali priliku da ih vide, izrastaju u prave lepotice i slika i prilika su svoje bake.

 

Ata Images

 

 

Ćerke Nikolije Jovanović obožavaju baku i neretko provode vreme na Vesninom imanju na Bukulji, što dovoljno govori o njihovim harmoničnim porodičnim odnosima i pobija svaku spekulaciju o tome kako je između Vesne i njene ćerke Nikolije zategnut odnos.

Pročitajte: TRUDNA Nikolija - Pogledajte kako joj lepo stoji stomačić, čestitke mladom bračnom paru stižu sa svih strana (FOTO)

O unukama Rei i Hani i o tome kako se one provode kada su kod bake, folk diva je govorila jednom prilikom gostujući u "Ekskluzivu". 

 

Instagram

 

 

- Galamim na njih najviše, ali me ne slušaju, ne čuju. Pre neki dan je Hana bila mirna u kući kod mene na Bukulji, ne čuje se, znam da nešto radi. I ja se u jednom momentu trgnem i vidim je kako je uzela daljinski od televizora - opisala je Vesna dogodovštine sa unukama i nastavila:

 

ATA Images

 

 

- Meni to smeta, jer sam na Bukulji nema ko da mi posle namesti kanale, a ona je sve ispritiskala, ispomerala i na televizoru samo sneg. Počela sam da vrištim na nju, ali ona puče od smeha. Tako da toliko o mojoj strogoći - rekla je pevačica kroz osmeh i dodala:

Pročitajte: Malena Hana prvi put u javnosti - Baka Vesna Zmijanac objavila fotografiju unuke, evo zašto se to nimalo neće dopasti zetu Relji (FOTO)

- Hana je duhovita, zna da je smešna i stalno nas zasmejava, dok je Rea ozbiljna, ona je sada prava devojčica - istakla je Vesna i dodala da u njenom domu nikada nije dosadno, te da je sve podređeno unukama.

 

Komentari (0)

Loading