Celebrity News

Relja je GORI nego što sam mislila: Vesna Zmijanac prvi put otvoreno o životu njene ćerke i zeta

Odnos Vesne Zmijanac i Relje Popovića dugo je bio glavna tema tabloida

Relja je GORI nego što sam mislila: Vesna Zmijanac prvi put otvoreno o životu njene ćerke i zeta

Foto: Petar Đorđević, Instagram

Kakav god da je odnos Vesne Zmijanac i Relje Popovića ranije bio, danas je stanje potpuno drugačije. Zet i tašta jedno vreme, navodno, nisu mogli da pronađu zajednički jezik, ali malo pomalo sve se iskristalisalo. Shvatili su reper i estradna umetnica da oboje imaju istu nameru a to je da usreće Reljinu nevenčanu suprugu, a Vesninu jedinicu Nikoliju Jovanović, a zajednička želja iznedrila je kvalitetan odnos.

Pročitajte:  Jedina porodična fotografija iz srećnog perioda: Ovo je Nikolijin otac koji je ostavio Vesnu zbog pića

Vesna nikada nije krila da zetu i ćerki dosta pomaže, voli da im skuva veganske obroke, takođe rado pričuva unuke, a zna i kada je vreme da se skloni i ostavi ih nasamo. Kada je za to došlo vreme, tačnije kada joj je Nikolija podarila drugu unuku, Zmijančeva je prešla u manji stan, a ćerki i zetu dala na korišćenje svoj daleko veći.

Pročitajte: Vesna Zmijanac ponovo u zagrljaju bivšeg muža: Nikolija plače od sreće (FOTO)

Ata Images

 

 

Istovremeno ona im i finansijski dosta pomaže, mada kako tvrdi oni odlično zarađuju ali i mnogo troše. Dobar deo novca, po Vesninog priči, Relja i Nikolija ulažu u karijeru, izradu pesama i spotova, po čemu su joj vrlo slični. 

- I ja sam mnogo dobro radila ispotove, to ni danas tako ne rade. Sve sam sama u karijeri plaćala i nisam žalila. Sad to isto moja Nikolija radi. Ja kad čujem koliko para daje na spotove, kažem joj da je to puno, kaže mi da sam i ja tako trošila. Ali, Relja je još gori od Nikolije, ne pitaj pošto je sve to što oni rade. Ja čak ni ne volim da slušam kad oni pričaju o tim ciframa - izjavila je Zmijanac.

Pročitajte: Bio je poslednja velika ljubav Vesne Zmijanac: Slomio joj srce, zaljubio se u mlađu i dobio dete FOTO

mirko tabašević

 

 

Odnos Vesne Zmijanac i Relje Popovića svakim danom je sve bolji, a zeti i tašta uviđaju sve više sličnosti, koje ih spajaju.

Komentari (0)

Loading