Celebrity News

Slike venčanja Tašketove ćerke iz prvog braka dospele u javnost! Svi govore o ponašanju Viki Miljković na slavlju: Koja maćeha ovo radi?

Ćerka Dragana Taškovića Tašketa bila je prelepa mlada

Slike venčanja Tašketove ćerke iz prvog braka dospele u javnost! Svi govore o ponašanju Viki Miljković na slavlju: Koja maćeha ovo radi?

Petar Đorđević

Ćerka Dragana Taškovića Tašketa iz prvog braka nedavno je proslavila rođendan zbog čega je maćeha Viki Miljković podelila nekoliko njenih fotografija na Instagramu uz poruku: „Srećan rođendan”.

Ovime je pevačica delimično zapušila usta svima onima koji mesecima govore kako je u lošim odnosima s Tašketovom mezimicom, te da čak i suprugu brani da je viđa. 

Pročitajte: Molitve za drugog SINA su USLIŠENE - U dom Viki i Tašketa stigao je ON, lep je kao lutka (FOTO)

Začkoljica je ta što Jelena Tašković, sada udato Bodiroza, ne živi u Srbiji. Sa majkom, harmonikaševom prvom suprugom preselila se davno u inostranstvo, gde je skrojila život po svojoj meri te nikada nije izrazila želju da se vrati u domovinu.

Tamo se ona i udala, a nedavno je otkriveno da je postala i majka, čime je Taške dobio ulogu dede.

Instagram

 

Ćerka Dragana Taškovića Tašketa viđa se tek povremeno sa ocem, bratom i maćehom, kada svi pronađu vremena u prebukiranom profesionalnom rasporedu. 

Uprkos činjenici da žive u dve države, vrlo su složni, o čemu najbolje svedoče fotografije koje je pevačica objavila. 

Instagram

 

Na jednoj od njih Taške, mlad i zgodan, drži tek rođenu Jelenu u naručju, na drugoj je već odraslu u venčanici drži isto tako ali na podijumu za igru.

Pročitajte: TRUDNA Viki Miljković ne skida osmeh sa lica - Ceca uz nju na fotografiji, pogledajte kako joj stomak lepo stoji (FOTO)

Na trećoj slici je i sama Viki, po svoj prilici u salonu venčanica gde je pomogla poćerki da odabere idealnu haljinu.

Instagram

 

Sve ovo više je nego dovoljno da objasni komplikovan ali opet, s druge strane, i vrlo jednostavan odnos popularne porodice.

 

Komentari (0)

Loading