Celebrity News

Molitve za drugog SINA su USLIŠENE: U dom Viki i Tašketa stigao je ON, lep je kao lutka (FOTO)

Viki Miljković i Dragan Tašković Taške potpuno su mu se posvetili

Molitve za drugog SINA su USLIŠENE: U dom Viki i Tašketa stigao je ON, lep je kao lutka (FOTO)

Viki Miljković i Dragan Tašković Taške, kako je već svima poznato, sa svojim naslednikom žive u luksuznom stanu u Bogradu na vodi, a odnedavno im se u istom pridružio još jedan član, koji je po svemu sudeći postao kao član porodice.

Instagram

 

 

Naime, Nermin Handžić, bivši pobednik "Zvezda Granda" kojem je mentor bila popularna pevačica, već neko vreme sa njima živi u ovom elitnom delu naše prestonice, a Viki Miljković i Dragan Tašković Taške o njemu brinu kao o drugom sinu.

Pročitajte: Dom Viki Miljković toliko je luksuzan da u njemu Andrej igra fudbal - Pogledajte porodične snimke, jedna stvar privlači pažnju

Pevačica ništa nije želela da prepusti slučaju i nakon pobede digne od njega ruke, već je preuzela odgovornost, vodi ga sa sobom na nastupe i uz supruga se trudi da mu što više pomogne u karijeri.

Instagram

 

 

Ipak, kao i uvek, ima zavidnih koji u svemu vide neku skrivenu korist, pa bi da Nermina odvoje od nje, a kako piše tabloid "Svet", pevač dobija poruke da se od njih skloni i navodno ga upozoravaju da se čuva:

- Dete drago, osamostali se. Šta te je ta stara prihvatila? Nije valjda da misli da ništa ne znaš i ne možeš sam. Dokaži da si zasluženo pobedio i da je tvoj glas zaslužan za to. Nemoj da te vodaju kao medu za zabavu - samo je jedan od ružnih komentara iza kojih, kako izvor "Sveta" tvrdi, stoji neko od ljubomornih kolega.

Instagram

 

 

Inače, Viki i Nermin poslednjih mesec dana bili su na turneji i svakodnevno nastupali, a sada u studiju završavaju pesme koje će on na jesen predstaviti publici.

- Dosta toga se spremalo početkom jula, Taške je sve to lepo pripremio i osmislio. Sredinom jula nam je krenula letnja turneja koja se uskoro završava, a onda sledi i zasluženi odmor. Doduše, Nermin u drugoj polovini avgusta snima spot, a ja uveliko završavam nove pesme - otkrila je pevačica nedavno.

Pročitajte: TRUDNA Viki Miljković ne skida osmeh sa lica - Ceca uz nju na fotografiji, pogledajte kako joj stomak lepo stoji (FOTO)

Da se Viki Miljković i Dragan Tašković Taške ne obaziru na zlurade komentare govori i činjenica da u septembru planiraju da sa svojim sinom i Nerminom odu na odmor u Tursku gde će uživati u najvećem luksuzu, piše pomenuti list.

Andrej i mlada "Zvezda Granda" postali su kao braća, odlično se slažu i gotovo da se ne razdvajaju, zajedno su išli i na putovanje u Ameriku, a Viki i Taške za svog jedinca bolje društvo nisu mogli da požele budući da je Nermin zaista momak za primer.

Komentari (0)

Loading