Celebrity News

Jelena Karleuša nije mogla da ćuti! Danima se govori o vezi njenog supruga i mlade pevačice - Ovo je istina

Duško Tošić i Ina Gardijan danima privlače pažnju javnosti

Jelena Karleuša nije mogla da ćuti! Danima se govori o vezi njenog supruga i mlade pevačice - Ovo je istina

Jelena Karleuša u prethodne četiri godine suočila se s brojnim životnim udarcima. Preminula joj je majka Divna za koju je bila jako vezana, a mnogo se govorilo i o njenom razvodu od supruga. Sada je njihov odnos ponovo u centru pažnje zbog fudbalerove navodne veze s mladom pevačicom.

Duško Tošić i Ina Gardijan glavna su tema medija prethodnih dana, ali i gradskih priča, a sada se oglasila i Jelena.

Pročitajte: Jelena Karleuša za Story progovorila o kolegama, osudama, slavi i ima VAŽNU PORUKU o svom braku

– Naravno da moj suprug nije u vezi s pevačicom Inom. Izvinjavam se ako vas je ovo lično sad uzdrmalo –napisala je na X mreži Karleuša, i nastavila u svom stilu da odgovara znatiželjnima.

Inače, pevačica je nakon što je objavila dva albuma, „Alfa” i „Omega”, za naš magazin odgovorila na pitanje da je upravo kreativni rad na zahtevnim projektima pomogao da prevaziđe sve što joj se desilo:

Pročitajte: Na dan Karleušinog koncerta, sestra Duška Tošića razvezala jezik

– Ako mislite na majku, ona je moja živa rana koja ne zaceljuje. Samo sam se naučila da živim s tim. Ako mislite na Duška, on se potrudio svim silama da mi oteža svaki sekund života i pokaže kakva je životna greška, a ako mislite na linč koji s vremena na vreme doživljavam od javnosti, to vidim kao veliku motivaciju i inat. Zato postoji i pesma 'Minut' na kraju kojom zahvaljujem svima! Sve to što sam nabrojala, učinilo me je ovako jakom – rekla je Jelena.

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading