Celebrity News

Spakovao kofere i napustio dom: U jeku afere o novoj devojci, evo gde je i s kim Duško Tošić (FOTO)

Duško Tošić napustio dom u jeku afere

Spakovao kofere i napustio dom: U jeku afere o novoj devojci, evo gde je i s kim Duško Tošić (FOTO)

U jeku afere o novoj devojci Duška Tošića, fudbalski menadžer odlučio je da u svom maniru ćuti. Spakovao je kofere i sa ćerkom Nikom Duško Tošić napustio dom. Njih dvoje otputovali su u Budimpeštu, gde su bodrili reprezentaciju Srbije, na utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

 

@.nikaspam

Verujem u nas 🇷🇸❤️

♬ Играј и Победи - 𝐒&𝐇𝐂𝐎𝐑𝐄•

 

Posle utakmice, Duško i Nika proveli su divan dan u Budimpešti, odakle je on objavio fotografiju. I dok mediji neprekidno pišu o njegovoj novoj izabranici, on se ne oglašava i bira da bude brižan otac, posvećen svojim ćerkama.

Instagram

 

S druge strane, Jelena Karleuša nije želela da ćuti. Ona se oglasila i otkrila šta misli o aferi o kojoj bruji cela Srbija:

Pročitajte: Jelena Karleuša nije mogla da ćuti! Danima se govori o vezi njenog supruga i mlade pevačice - Ovo je istina

– Naravno da moj suprug nije u vezi s pevačicom Inom. Izvinjavam se ako vas je ovo lično sad uzdrmalo – napisala je kratko na mreži X, a iste navode demantovala je i Ina Gardijan, za koju se piše da je osvojila Duškovo srce:

– Molim vas da to ne pišete jer to nije istina. Poslale su mi drugarice i jedino što mogu da kažem jeste da to nema veze s vezom – rekla je Ina za Informer.

Komentari (0)

Loading