Celebrity News

Pre podne patike i trenerka, a onda venčanica kakvu mnogi NE BI OBUKLI! Isplivale fotografije s venčanja Verice Rakočević(FOTO)

Venčanje Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića po svemu je bilo posebno

Pre podne patike i trenerka, a onda venčanica kakvu mnogi NE BI OBUKLI! Isplivale fotografije s venčanja Verice Rakočević(FOTO)

Venčanje Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića, te 2013. godine, bilo je vodeća tema javnosti. Neobičan par, koji deli čak 35 godina razlike, svima je pokazao šta znači ljubav, mirenje razlika, za koje neko misli da su nepremostive i kako izgleda ljubavna priča dve duše koje se prepoznaju.

Prvi susret desio se, nakon što joj je Veljko putem Facebooka ponudio poslovnu saradnju, a Verica je otkrila da ga je u početku tretirala kao dete, jer je mlađi od njene mlađe ćerke, nije bilo varnica.

Petar Đorđević

 

Romansa je otpočela nakon sedmodnevnog odmora na Zlatiboru, na koji su otišli kao prijatelji, a postali svesni svojih emocija.

Verica je u emisiji „Od A do Da” otkrila kako ju je Veljko zaprosio:

Pročitajte: Očarala me je... Posle 10 godina braka Veljko priznao da ga je osvojila DRUGA ŽENA! Mlađa od Verice i svi je znate, pogledajte prve fotke

– Izašli smo na večeru s moje dve prijateljice, koje su doputovale iz Sarajeva. U jednom trenutku Veljko je skinuo neku plehanu burmu koju je nosio i pitao me da li hoću da se udam za njega. Rekla sam „da”. Sutradan je otišao kod roditelja da im kaže da se ženi.

Venčanje Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića bilo je sve, samo ne tipično.

Luka Šarac

 

‒ U trenerci smo otišli u opštinu da se potpišemo, a onda smo se vratili da se spremimo za slavlje, koje smo organizovali na splavu. Pošto Veljko ima averziju prema svemu što je luksuz ili potpada pod džet-set predložio je da raspalimo roštilj i napravimo pljeskavice i ćevape, a da umesto fensi kolača poslužimo šampite i krempite.

Pročitajte: Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević razgolićeni na bazenu - Pogledajte da li se razlika u godinama vidi i kad se skinu (FOTO)

Verica je nosila kratku venčanicu brenda „Vivienne Westwood”, na nogama je nosila duboke, crne čizme, a buket suncokreta nosila je kao bidermajer. S druge strane, Veljko je blistao u „Armani" odelu, a na glavi je imao kapu.

Na svadbeno veselje došli su brodićem. Za muziku su bili zaduženi tamburaši, ali i bend koji je Veljko doveo iz Beča.

Andreja Damnjanović

 

‒ Atmosfera je bila fenomenalna. Svi su pevali i igrali, plašila sam se da splav ne potone. Ostali smo do ranih jutarnjih sati. Niko nije verovao da ću se stvarno udati, jer sam dve decenije ponavljala „nikad više”. Ali nikad ne reci nikad ‒ rekla je srpska dizajnerka.

 

Komentari (0)

Loading