Celebrity News

Očarala me je... Posle 10 godina braka Veljko priznao da ga je osvojila DRUGA ŽENA! Mlađa od Verice i svi je znate, pogledajte prve fotke

Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića ne prestaje da intrigira medije

Očarala me je... Posle 10 godina braka Veljko priznao da ga je osvojila DRUGA ŽENA! Mlađa od Verice i svi je znate, pogledajte prve fotke

Vrlo interesantan javnosti od prvog dana je brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića.

Sklopljen je u strogoj tajnosti 2013. godine, na reci je organizovano slavlje, a svima je bio zanimljiv podatak da se kreatorka svom izabraniku na večnu ljubav zaklela sportski obučena.

Pročitajte: Verica Rakočević bez trunke šminke i Fotošopa: Pogledajte kako zaista izgleda koža žene od 75 godina (FOTO)

Odnos dizajnerke i kompozitora, najpre zbog velike razlike u godinama, izazivao je pažnju, a kako je vreme odmicalo budući da se prognoze o razvodu nisu obistinele, bivao je sve interesantniji.

 

Dejan Milićević

 

 

Svi su se pitali koje su to sličnosti koje spajaju umetnicu i 35 godina mlađeg partnera i šta je to što ih čvrsto jedno za drugo vezuje.

Po svoj prilici reč je o zajedničkim pogledima na svet, ljubavi prema umetnosti i prirodi.

Pročitajte: Kratak šorts i sve se vidi: Verica Rakočević se opustila na odmoru, ovo je njena modna kombinacija koja je izazvala haos na Instagramu

Veljkov muzički talenat iznova fascinira dizajnerku koja mu na profesionalnom planu pruža najveću podršku.

Kuzmančević komponuje za pozorište, te ga stoga vrlo često publika može videti kako nastupa sa glumcima.

 

Instagram

 

Jelena Gavrilović jedna je od onih sa kojima je nastupa na Jahorini na Fashion Weekendu, a svoje impresije o njoj nije krio ni na Instagramu.

Pročitajte: Sin Verice Rakočević konačno uslikan: Da li je moguće da joj je ovo sin, njegov izgled će vas šokirati (FOTO)

- Jelena je davno očarala Srbiju svojom lepotom ali kad pusti svoj glas ja sam nemoćan… prigrlim talenat i muzika krene. Ljubav ili šala - napisao je Veljko ispod fotografije na kojoj grli Jelenu, što je Verica ispratila i prokomentarisala emotikonima srca.

 

Instagram

 

 

Ovo je još jedan dokaz da je brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića na čvrstim temeljima, te da za ljubomoru tu nema mesta.

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading