Celebrity News

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević razgolićeni na bazenu: Pogledajte da li se razlika u godinama vidi i kad se skinu (FOTO)

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević uživaju na zasluženom odmoru

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević razgolićeni na bazenu: Pogledajte da li se razlika u godinama vidi i kad se skinu (FOTO)

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, skladni bračni par koji se pre decenije obavezao na večnu ljubav i pored ogromne razlike u godinama zbog koje su im mnogi prognozirali ne tako svetlu budućnost, sve zlomnamernike demantovao je svojim harmoničnim odnosom i pokazao da oni zaista jesu srodne duše.

Svaki trenutak oni koriste da uživaju jedno u drugom, te se čini da se i pored brojnih obaveza gotovo i ne razdvajaju, a poslovnu pauzu ovog puta oni su iskoristili da otputuju i napune baterije za nove izazove.

Instagram

 

 

Koju god destinaciju ili tip odmora da odaberu, Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević uvek su u centru pažnje. Nekad je to luksuzni hotel sa pet zvezdica, nekad jednostavan odmor u prirodi na koji se otisnu svojom kamp prikolicom, a ovog puta odlučili su se za egzotičnu morsku destinaciju što su i podelili na svojim "Instagram" profilima.

Pročitajte: Zamenio je Vericu BOGATIJOM - Veljko Kuzmančević je potvrdio svoju reputaciju, pogledajte prvu zajedničku fotku sa DRUGOM ŽENOM

Budući da nismo imali mnogo prilike da popularni par vidimo u kupaćim kostimima, fotke dok se rashlađuju u bazenu smeštenim na predivnoj lokaciji sa nestvarnim pogledom koje su objavili, privukle su izuzetnu pažnju.

 

Instagram

 

 

Pored predivnih predela i magične atmosfere na kojima im mnogi zavide, fokus je ovog puta najviše na cenjenoj kreatorki koja je pokazala da se odično oseća u svojoj koži i da se može pohvalilti odličnom formom.

 

Instagram

 

 

Kompimente je takođe prikupio i njen mlađi partner na čije mišiće pripadnice ženske populacije nisu mogle ostati ravnodušne.

 

Instagram

 

 

I ovo ljubavno putovanje u kojem uživaju Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević svedoči o njihovoj ljubavi bez osvrtanja na negativne komentare i verujemo da će se nakon ovog punjenja baterija, oboje vratiti puni elana i kreativne energije.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading