Celebrity News

Preljuba Sandre Kalinić bila tema naslovnih strana! Milan progovorio o krizi u braku: Bio je to ozbiljan test...

Sandra i Milan Kalinić kriza u braku

Preljuba Sandre Kalinić bila tema naslovnih strana! Milan progovorio o krizi u braku: Bio je to ozbiljan test...

Ata Images

Sandra i Milan Kalinić važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na domaćoj javnoj sceni. Međutim, njihova zajednica bila je uzdrmana kada su svojevremeno u medije dospele informacije da je voditelja supruga prevarila s vlasnikom jednog prestoničkog kluba.

Pročitajte: Supruga Milana Kalinića UPLAKANA zbog DRUGE ŽENE! Milan konačno priznao šta joj je uradio i šta im se dešava u kući

I dok su mnogi verovali da Sandra i Milan Kalinić krizu u braku neće prevazići, oni su iz toga izašli jači nego ikada, a voditelj je tada jasno stavio do znanja da u vernost svoje supruge uopšte ne sumnja:

Ata Images

 

– Glupo mi je da mislim na to i da komentarišem. To su budalaštine! Ljudi su ljubomorni na naš brak i pišu gluposti. Veću budalaštinu u svom životu nisam pročitao – rekao je tada za medije.

Sandra i Milan Kalinić – kriza u braku kratko je trajala

Milan Kalinić otkrio je u jednom od poslednjih intervjua da je njihov brak bio na testu u nekoliko životnih situacija, ali da to zasigurno nije bilo zbog napisa o prevari.

– Teške životne situacije testirale su našu ljubav, a ovo, to zaista nema veze ni sa čim. To su gluposti – objasnio je Milan, osvrnuvši se na temu Sandrine prevare.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading