Celebrity News

Jedna stvar spaja sina Lazara Ristovskog i njegovu devojku Anicu! Glumac na meti negativnih komentara – „Kako samo možeš?!”

Sinovi Lazara Ristovskog su zasnovali svoje porodice

Jedna stvar spaja sina Lazara Ristovskog i njegovu devojku Anicu! Glumac na meti negativnih komentara – „Kako samo možeš?!”

Bračni par Ristovski u braku je proveo pune 42 godine. Kako su govorili ranije, bračnu zajednici su uspeli da održe na ljubavi i razumevanju. Ipak, došlo je do razvoda. Sinovi Lazara Ristovskog nisu se oglašavali na temu razvoda roditelja, niti na vest da njihov otac ima novu vezu.

Pre nekoliko dana glumac je potvrdio da je u vezi sa Anicom Lazić koja je od njega mlađa punih 39 godina. Komentari su bili različiti, a veliki je broj onih koji osuđuju glumca, pre svega zbog velike razlike u godinama. Lazar je istakao da je u vezu sa Anicom uplovio tek nakon razvoda, međutim javnost je nemilosrdna.

Pročitajte: Lepa, mlada i uspešna - Ko je Anica Lazić, devojka Lazara Ristovskog FOTO

Mnogima je posebno interesantna činjenica da je mlađi sin Danice i Lazara isto godište kao njegova sadašnja izabranica Anica.

Sinovi Lazara Ristovskog krenuli su stopama roditelja i takođe su u filmskoj industriji. Oni su već zasnovali svoje porodice.

Petar je oženjen koleginicom Teodorom koju je upoznao na Akademiji, a Jovan je krajem septembra 2021. godine dobio sina sa suprugom Ljiljanom.

Danica je često isticala koliko je ponosna na to u kakve su ljude njeni sinovi izrasli. U vreme braćne sreće, kada nije slutila da će se rastati od svoje studentske ljubavi, Danica je ovako govorila.

Pročitajte: Reči Danice Ristovski kidaju dušu! Pune 42 godine sreće nestale zauvek, a ljubav je bila ogromna

– Kada smo se nas četvoro prvi put zagrlili, to je bila istinska, skoro opipljiva sreća. Maštala sam da imam dva dečaka. Petar i Jovan su sada ljudi, emotivni, pošteni i radni. Džentlmeni kao njihov otac. Uvek sam želela sve. Šta će mi karijera ako nemam s kim da se radujem – rekla je dramska umetnica u razgovoru za magazin „Gloria” u trenutku najveće bračne sreće.

– Stižem da ispunim sve obaveze i u poslu i u porodici jer sam uspostavila prioritete. Imam i prijateljice, divne i odane. Sve smo filmofili. Što se porodice tiče, ja imam recept. Znam kako najbolje funkcioniše. Mi Ristovski zajedno smo ga smućkali i nemam nameru da ga delim – govorila je Danica tada.

Komentari (0)

Loading