Celebrity News

Radost je neizmerna! Devojka Lazara Ristovskog obradovala najlepšim vestima (FOTO)

Devojka Lazara Ristovskog više ne skriva da je ludo zaljubljena u 39 godina starijeg glumca

Radost je neizmerna! Devojka Lazara Ristovskog obradovala najlepšim vestima (FOTO)

Devojka Lazara Ristovskog svakodnevno se nosi s pohvalama, ali prevashodno kritikama javnosti jer se upustila u vezu s čak 39 godina starijim kolegom.

Svi se pitaju kao u pesmi Gabi Novak – Da li je to ljubav ili samo šala, a budući da je od svog izabranika Anica Lazić već mesecima nerazdvojna, svima je postalo jasno da je reč o ozbiljnim emocijama s kojima se nikako ne treba šaliti.

Pročitajte: Jedna stvar spaja sina Lazara Ristovskog i njegovu devojku Anicu! Glumac na meti negativnih komentara – „Kako samo možeš?!”

Spekuliše se da je Lazar sa mladom glumicom uplovio u vezu još pre godinu dana, odmah nakon razvoda s Danicom Ristovski te da uveliko s njom živi pod istim krovom, a da su jaka osećanja obostrana, dok je odnos sve dublji, svedoči činjenica da se par nedavno pojavio zajedno na javnom događaju.

Instagram/anita lazic/Ata

 

Svi su naravno gledali samo u njih, dok su se oni međusobno osmehivali kao zaljubljeni tinejdžeri. Mnogima je bilo vrlo zabavno da Lazara vide u ovom stanju, a retko ko bi mogao da kaže da mu nova veza ne prija.

Očigledno je da je devojka Lazara Ristovskog u život dramskog umetnika unela novu energiju, entuzijazam, nove priče i avanture kojima je svakodnevno kao deo velike porodice okružena, što je slučaj i sa glumcem koji ima dva sina i unuke.

Boško Karanović

 

Ako je suditi po Aničinom Instagram profilu, osim velike porodice, ona ima i znatan krug prijatelja koje neguje i čuva, u prilog čemu govori i fotografija s prijateljičinim sinom u naručju.

Pročitajte: Da može spalila bi slike sa venčanja - Nećete verovati u kakvoj venčanici se Danica Ristovski udala za Lazu, nije slutilo na dobro

– Moja drugarica Sanja donela je na svet božanstvenog dečaka. Ljubav – napisala je devojka Lazara Ristovskog, a svi su komentarisali da joj beba odlično stoji te da bi bilo lepo da se i ona ostvari u ulozi majke.

 

 

Da li se njeni planovi po tom pitanju poklapaju s Lazinim, ostaje da se vidi.

Komentari (0)

Loading