Celebrity News

Srna Lango i Irfan Mensur na podijumu za igru u emotivnom zagrljaju…Pao je i poljubac: Prošlost se vratila na velika vrata

Brak Srne Lango i Irfana Mensura okončan je u miru

Srna Lango i Irfan Mensur na podijumu za igru u emotivnom zagrljaju…Pao je i poljubac: Prošlost se vratila na velika vrata

Boško Karanović

Brak Srne Lango i Irfana Mensura okončan je pre više od decenije.

Njihov zajednički naslednik Pavle Mensur tada je još uvek išao u osnovnu školu, na sreću, glumački par se potrudio da on neosetno prođe kroz njihov razvod i sve neprijatne situacije koje su usledile.

Pročitajte: Srna Lango se OŠIŠALA na nulu - Pogledajte kako joj stoji, mišljenja su baš podeljena (FOTO)

Za razliku od mnogih parova koji ljuti izađu iz braka, Srna i Irfan nastojali su da osećanja koja ih sputavaju ostave po strani i fokusiraju se na odgoj naslednika, a naposletku su se posvetili i obnovi prijateljskog odnosa iz koga se prvobitno razvila ljubav.

Boško Karanović

 

Danas jedno za drugo tvrde da su odlični prijatelji, što se jasno može videti na Srninim objavama na Instagramu. Tu se da primetiti da stalno zajedno provode vreme.

Instagram

Ne prođe vikend da sa naslednicima iz prvih brakova i Pavlom ne obeleže završetakj radne nedelje.

Postala je tradicija da se okupljaju u kafani, a upravo na takvom jednom mestu nedavno su obeležili i veridbu najmlađeg sina i njegove izabranice Nastasije Stošić.

Instagram

 

Jedan video koji je glumac objavio zapao je za oko njenim fanovima, pa i medijima koji su odmah počeli sa nagađanjima.

Pročitajte: Prva supruga Irfana Mensura bila je najlepša žena Jugoslavije, a danas... Evo kako izgleda Ljiljana, da li vam je lepša od Srne (FOTO)

Jedno je bilo da je brak Srne Lango i Irfana Mensura na korak do obnove, te da se emocije među bivšim supružnicima očigledno nisu ugasile.

Instagram

 

Na te spekulacije navelo ih je Srnino ponašanje koja u naletu sevdaha grli bivšeg supruga i sina i mazi ih po licu.

 

Komentari (0)

Loading