Celebrity News

Prva supruga Irfana Mensura bila je najlepša žena Jugoslavije, a danas... Evo kako izgleda Ljiljana, da li vam je lepša od Srne? (FOTO)

Prva supruga Irfana Mensura bila je neverovatna lepotica

Prva supruga Irfana Mensura bila je najlepša žena Jugoslavije, a danas... Evo kako izgleda Ljiljana, da li vam je lepša od Srne? (FOTO)

Marija Ćalić

Ime glumca Irfana Mensura uglavnom se vezuje za ime njegove bivše žene, takođe popularne glumice Srne Lango, međutim. pre nje on je bio u braku sa nekadašnjom manekenkom koja je u doba Jugoslavije važila za jednu od najlepših žena. Prva supruga Irfana Mensura, Ljiljana Perović, rodom iz Trebinja u Beograd je došla davne 1971. godine sa samo 16 godina i vremenom doživela ogroman uspeh.

Pročitajte: Deset godina od razvoda Srna Lango i Irfan Mensur ponovo zajedno! Vest potvrdila glumica, čestitke samo pljušte (FOTO)

U jeku svoje najveće popularnosti upoznala je Mensura i posle kraće veze stala sa njim pred matičara, a pre gotovo četiri decenije promenila mu je život rođenjem njegovog najstarijeg sina. Naime, 1985. godine rodio se Filip Mensur i postao neraskidiva spona između roditelja koji su nakon razvoda ostali u odličnim odnosima.

Pročitajte: Ovo se čekalo - BRUTALNA Srna Lango objavila fotografiju nove supruge Irfana Mensura uz komentar koji led krv u žilama, poruka je JASNA

"Nada"

 

- Udala sam se iz velike ljubavi. Bila sam zaljubljena u Irfana, a verujem i on u mene, i malo je bilo razuma u našoj odluci da se venčamo. Bili smo mladi – on je imao 24, a ja godinu manje. Samo mi je bilo važno da budem sa njim, ma u kom obliku to bilo. Iz tog braka ne nosim nikakva negativna iskustva. Ipak, mislim da bi nam bilo bolje da smo se nekoliko godina zabavljali, pa tek onda venčali. Bili smo nezreli i kada smo odlučili da uđemo u brak i da se razvedemo. Sve je bilo na prečac. Da smo oboje malo spustili loptu, ubeđena sam da bismo i danas bili zajedno - izjavila je prva supruga Irfana Mensura u jednom intervjuu 2008. godine, a slično viđenje imao je i glumac.

Pročitajte: Da li vam je lepša od Srne? Evo kako izgleda prva žena Irfana Mensura s kojom se ZBOG OVOGA rastao (FOTO)

Instagram printscreen

 

- Naš brak je propao zato što ni ona ni ja nismo dobro razumeli šta brak zapravo znači. Nije tu bilo nikakvog sukoba. Jednostavno, oboje smo shvatili da bi svako od nas trebalo da krene u život novim putem, a da će naš sin Filip nesmetano da raste i uz mene, i uz nju, jer nismo postavili ograničenja u smislu bavljenja detetom. Delili smo ga onako kako je Filip hteo - ispričao je svojevremeno Irfan.

Pročitajte: Pamtite je kao jednu od najlepših žena Jugoslavije! Ovu ženu je Irfan Mensur oženio pre Srne Lango (FOTO)

I danas, nakon četrdeset godina Ljiljana je lepa i negovana žena koja za izgled mahom dobija komplimente. Nakon manekenske karijere posvetila se novinarstvu i spojila lepo i korisno - postala je modna novinarka, koja i danas radi u magazinu "Blic žena".

Komentari (0)

Loading