Celebrity News

Bili su u braku samo četiri godine! Bivša žena Aleksandra Šapića je lepotica kojoj je život obeležila TRAGEDIJA(FOTO)

Ova lepotica je bivša žena Aleksandra Šapića, gradonačelnika Beograda

Bili su u braku samo četiri godine! Bivša žena Aleksandra Šapića je lepotica kojoj je život obeležila TRAGEDIJA(FOTO)

Pre nego što je ušao u brak sa Milicom Rajačić, koja mu je podarila dva sina, Fedora i Maksima, gradonačelnik Beograda bio je oženjen. Bivša žena Aleksandra Šapića, sa kojom je u braku bio svega četiri godine, bila je Ivana Šljukić.

Bivša supruga Aleksandra Šapića Ivana ostala je udovica 2002. godine, kada je ubijen njen suprug, kontroverzni biznismen Sredoje Šljukić Šljuka, sa kojim je imala sina i ćerku. Njen sin Andrija Šljukić javnosti je dobro poznat. Reč je, naime, o uspešnom veslaču, koji se takmičio na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine.

Instagram

 

Ivana Šljukić udala se za Aleksandra 2005. godine, da bi krah braka usledio ubrzo, već 2009. Tada se pisalo da Ivana nije želela više dece, a da je Aleksandar njenog sina i ćerku gledao kao svoje.

Pročitajte: Supruga Aleksandra Šapića promenila lični opis - Nekada atraktivna crnka, pogledajte kako danas izgleda misteriozna Milica (FOTO)

Za Aleksandra Šapića 2009. je bila godina kada je okončao karijeru vaterpoliste i stavio tačku na četvorogodišnji brak, ali je sa Ivanom ostao u korektnim odnosima.

Nekoliko godina kasnije, Aleksandar je, očaran Miličinom lepotom, odlučio da ponovo stane na ludi kamen, a bračna idila ovog para traje i danas.

Komentari (0)

Loading