Moda

Na istom mestu u isto vreme identično obučene: Modni okršaj Slobode Mićalović i Jelene Gavrilović, kome bolje stoji? (FOTO)

Sloboda Mićalović i Jelena Gavrilović pokazale identični modni ukus

Na istom mestu u isto vreme identično obučene: Modni okršaj Slobode Mićalović i Jelene Gavrilović, kome bolje stoji? (FOTO)

Svečani početak "Zimske bajke", najuzbudljivijeg festivala ove sezone u Srbiji i regionu zvanično je otvoren juče u Beogradu na vodi, a praznična čarolija okupila je mnoštvo posetilaca kao i TV lica i svako je na svoj način doprineo ovom spektaklu. Manifestaciji su prisustvovale i glumice Sloboda Mićalović i Jelena Gavrilović  koje svojim stajlinzima nisu mogle izbeći komentare. Naime, Jelena je učestvovala u programu kao specijalni gost, dok je Boba u publici uživala u ovoj magiji, međutim obe su privukle izuzetnu pažnju savršenim modnim odabirima na kakve smo uostalom od njih i navikli.

Da su neprikosnovene dame od stila, one su svojim odevnim kombinacijama nebrojeno puta i pokazale, te je neupitan njihov istančan osećaj za modu, međutim ovog puta Sloboda Mićalović i Jelena Gavrilović izazvale su salvu reakcija iz razloga što su se pojavile gotovo identično stilizovane.

Pročitajte: Došle u istu emisiju isto obučene, čak i cipele identične - Modni okršaj Dajane Paunović i Darije Kisić, kojoj bolje stoji? (FOTO)

Boško Karanović

 

Bele sofisticirane kapute, koji su apsolutni must have svake jesenje i zimske sezone, glumice su ponele u kombinaciji sa crnom bojom, što se u ovom slučaju ispostavilo kao dobitna kombinacija kod obe. Crne čizme na visoku potpeticu glumice su savršeno uklopile uz zimski outfit, a jedina primetna razlika jesu kožne rukavice i šešir kojima je svoj stajling upotpunila Jelena.

Pročitajte: Modni okršaj o kome se priča - Severina i Nevena Božović ponele vodeći trend ovog proleća! Kojoj bolje stoji? (FOTO)

Boško Karanović

 

Kako je ova prilika u duhu praznične idile i zahtevala, svojim modnim izborima Sloboda Mićalović i Jelena Gavrilović potpuno su ispratile spektakl i ostavile odličan utisak, a kojoj za nijansu ipak bolje stoji, procenite sami.

Komentari (0)

Loading