Celebrity News

Šokantan obrt! Goran Ivanišević preko noći postao nasilnik i žrtva bivše supruge: Sve detalje izneo javno, evo šta mu je sve uradila (FOTO)

Prva supruga Gorana Ivaniševića preko noći postala goruća tema tabloida

Šokantan obrt! Goran Ivanišević preko noći postao nasilnik i žrtva bivše supruge: Sve detalje izneo javno, evo šta mu je sve uradila (FOTO)

Profimedia

Prva supruga Gorana Ivaniševića po svemu sudeći ozbiljno se potrudila da mu zagorča život.

Trener Novaka Đokovića nedavno je morao na operaciju kolena, koju je dugo odlagao, i još se od nje oporavlja, a na sve to stigle su nove nevolje za njega, i to od bivše izabranice Tatjane Dragović.

Pročitajte: OPROSTILA MU JAVNU PREVARU, ali ne i bankrot, pa rodila dete 12 godina mlađem - Ova lepotica je prva žena Gorana Ivaniševića (FOTO)

Šta je tačno uradila prva supruga Gorana Ivaniševića javnost je doznala preko društvenih mreža direktno od bivšeg sportiste, danas čuvenog trenera, koji je u noćnim satima, očigledno besan i bespomoćan, odlučio da svoje muke podeli sa pratiocima i sve obelodani.  

Profimedia

 

- Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut.) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova.

Profimedia

 

- Sada samo još čekam tužbu kojom bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i  još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi.

- Za sve upite i ostalo molim da se javite mojim advokatima, gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću, koji se ovim slučajem bave već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran - napisao je Ivanišević i sve začudio jer se verovalo da su on i Tatjana posle razvoda 2013. godine ostali u dobrim odnosima.

Profimedia

 

Prisećanja radi, trener Novaka Đokovića i njegova prva izabranica venčali su se 2009. godine, rastali 2013, da bi četiri godine posle razvoda on pronašao sreću kraj voditeljke Nives Čanović.  

Pročitajte: Goran Ivanišević izgubio sestru - Bol je prevelika, nije se probudila posle operacije

Zašto je deset godina po okončanju brakorazvodnog postupka Tatjana odlučila da zagorča život Ivaniševiću još se ne zna, kao ni po kojoj osnovi je mogla da uzme nešto što joj ne pripada, ali se veruje da će javnost na vreme o svemu biti obaveštena, te da će Novakov najbliži saradnik moći da odahne.

Goran Ivanisevic sa suprugom Nives i sinom - Instagram

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading