Celebrity News

Udala se nakon tri meseca veze, a bivši posle razvoda prodaje pite: Pevačica u jeku popularnosti nije imala pare ni za kiriju

Bivši muž Leontine Vukomanović je violinista Filip Pat

Udala se nakon tri meseca veze, a bivši posle razvoda prodaje pite: Pevačica u jeku popularnosti nije imala pare ni za kiriju

Ata Images

Pevačica i kantautorka pred oltarom se našla jednom, ali kako je sama priznala, uvek je imala problem sa udajom jer je znala da nije spremna za ceo život. Bivši muž Leontine Vukomanović je violinista Filip Pat, i nakon razvoda su ostalu u korektnim odnosima.

Leontina bez zadrške govori o temama koje bi drugi radije prećutali pa je tako svojevremeno priznala da u jeku svoje popularnosti nije imala novac ni kiriju da plati. Dok su je ljudi gledali kao da leži na novcu, ona je jedva spajala kraj s krajem.

Pročitajte: Leontina prvi put progovorila o neslaganju sa bivšim mužem! Rastali se ali ratne sekire nikako da zakopaju, ovo su detalji (FOTO)

Njena karijera je bila uspešna, a onda je u maju 2009. godine upoznala violinistu Filipa Pata. Nisu gubili vreme pa su se posle samo tri meseca veze venčali. Sledeće godine stigla je ćerka Lucija, ali par se ubrzo razveo. Uprkos činjenici da su život nastavili odvojeno, ostali su u korektnim odnosima.

– Dete je najsrećnije kada živi u prijateljskom okruženju gde nema neke zle krvi i slično. Mislim da imam tu sreću što sve oko nas funkcioniše apsolutno kako treba – svojevremeno je otkrila pevačica, a violinista ne propušta priliku da spomene Leontinu u lepom kontekstu. On pored Lucije ima još dvoje dece, a otpočeo je i novi biznis – pravi i prodaje pite.

Ata Images

 

 

– Nema primanja u muzici i ja sam čovek od akcije. Od starta sviram violinu drugačije od drugih. To što sam imao para potrošio sam, i razmišljao sam koji posao ima najmanja ulaganja. Shvatio sam da je to to i krenuo da proizvodim pite. Najviše prodajem krompiruše, sir i meso. A malo manje podjednako dobre sa malinom i vanilom – rekao je on pre dve godine.

Komentari (0)

Loading