Celebrity News

Leontina po prvi put progovorila o neslaganju sa bivšim mužem! Rastali se ali ratne sekire nikako da zakopaju, ovo su detalji (FOTO)

Bivši muž Leontine Vukomanović muzičar je

Leontina po prvi put progovorila o neslaganju sa bivšim mužem! Rastali se ali ratne sekire nikako da zakopaju, ovo su detalji (FOTO)

Filip Pat, bivši muž Leontine Vukomanović sasvim slučajno pre više od petnaestak godina ušetao je u život kantautorke, za koju se verovalo da tek što je okončala romansu sa pevačem Željkom Joksimovićem, te da je emotivno ranjiva.

Imajući to u vodu Filip je neosporno bio vrlo pažljiv, na posletku trud mu se isplatio jer je pevačicu rodom iz Požarevca odveo pred oltar.

Pročitajte: 20 kilograma mršavija brineta - Svi gledaju snimak Leontine Vukomanović, da li je ovo zaista ona? (VIDEO)

Muzički par venčao se tajno 2009. godine,  pop zvezdi kumovala je Milica Mitrović, nažalost vrlo brzo ljubav je nestala pa je i bračnom odnosu došao kraj.

ATA Images

 

Jedino što danas  bivše ljubavnike veže je ćerka Lucija, koju po svoj prilici odgajaju na različite načine.

Gostujući u jednoj emisiji Leontina je priznala da je ona blag roditelj dok je Filip stroži. 

Dragan Trifunović

 

Istakla je kantautorka da je svaka majka prema svom detetu najranjivija, zbog čega Lucija probija sve moguće granice kod nje i dovodi je do sloma živaca. 

Takođe je otkrila da je sa drugim osobama njena jedinica najbolja na svetu. Da joj svi kažu kako je divna, da je lepo vaspitana da zna da se ponaša, a potpuno drugačija je i kad je sa ocem.

Pročitajte: Ćerka Leontine Vukomanović izrasla u prelepu mladu ženu - Lucija je prava lepotica i već nosi elegantne haljine, na koga vam liči? (FOTO)

Bivši muž Leontine Vukomanović očigledno zavodi određena pravila ponašanja i samim tim ćerka to poštuje. 

Instagram

 

Dodala je Leontina da se ona i Filip jedno drugime u sistem odgoja ne mešaju, iako su dosta po tome različiti. 

Za sada se kako tako dopunjuju.

 

Komentari (0)

Loading