Celebrity News

Vedrana Rudan nikoga ne štedi! Oplela po rođenoj snaji, a evo kako joj sin izgleda i čime se bavi (FOTO)

Sin Vedrane Rudan oženjen je i ima takođe sina

Vedrana Rudan nikoga ne štedi! Oplela po rođenoj snaji, a evo kako joj sin izgleda i čime se bavi (FOTO)

Sin Vedrane Rudan plod je ljubavi književnice i njenog prvog supruga. Iz tog braka Hrvatica ima i ćerku Asju a iako tvrdi da sa decom gaji divan odnos, činjenica je da se ne slaže sa tim kako oni shvataju ulogu roditeljstva.

Istakla je spisateljica šaljivo da njen naslednik, inače čuveni hrvatski psiholog Slaven Hrvatin veruje u to da sva deca imaju karakter, dok ih roditelji nemaju. 

Pročitajte: Tragične vesti! Vedrana Rudan IZGUBILA VID - Ne vidim ništa, uzrok je zaprepašćujuć

Kako bi svoje izlaganje pojasnila, navela je primer ponašanja svog desetogodišnjeg unuka, koji već nosi patike broj 41 i spretno rukuje mobilnim telefonom koji je navodno dobio bez mnogo zasluge.

Youtube printscreen

 

Naime, Krešo se valjao po podu i urlao: „Krava, krava, krava, učiteljica je krava”, na šta se književnica okrenula sinu i kazala mu: „Idiote, sin ti ima sve trojke i dvojku iz matematike, a ti mu kupuješ mobilni”.

Na stranu to što mobilni vredi 7000 hrvatskh kuna, po izlaganju autorke čuvenih romana, sin i snaja ne smatraju da je njihov naslednik bahat ili razmažen, već da ima karakter.

youtube printscreen/tv lica

 

Otkrila je da ima i devojku koja se zove Amijanda, sa kojom je dve nedelje i tri dana u vezi, što je već proslavio u piceriji „Hapanjamaama”.

Krešina devojka, a Vedranina navodna buduća snaja, nosi crni lak i ima zeleni pramen u šiškama, dok joj ružičasti seže do pola leđa. 

printscreen

 

U razgovoru sa budućom prijom, Vedrana je saznala da i devojčica ima „karakter”, čemu se samo nasmejala i dodala da unuk kada je s njom nema karakter. 

Da ga je svojevremeno, u naletu „karaktera” polila kofom hladne vode, te da su to poglavlje završili. Dobar je i miran kada ga ona u svom domu čuva, sam radi domaći zadatak, a tvrdi da na njemu primenjuje isti vaspitni sistem kao na svojoj deci.

Pročitajte: Šta se smeškaš? Vesna Radusinović BRUTALNO odbrusila Jovani Joksimović, OVO NIKO NIJE SMEO DA JOJ KAŽE (FOTO)

Našalila se Vedrana da su njena deca zahvaljujući varjači kao mala izgubila „karakter”, što nije uticalo na to da izrastu u voljene, zbrinute i uspešne ljude.

Sin Vedrane Rudan izuzetno je cenjen u Hrvatskoj. Objavio je knjigu svojih kolumni pod nazivom „Zlihologija”.

printscreen

 

 

Poznat je i po tome što se zalaže za zaštitu ljudskih prava i legalizaciju kanabisa. Deklariše se kao ateista i levičar. Istovremeno je i neka vrsta menadžera svoje majke i administrator njenog veoma posećenog sajta.

Komentari (0)

Loading