Lifestyle

Kuća stara preko 400 godina dom je Vedrane Rudan: Evo kako izgleda nakon što ju je renovirala, jedan detalj će vas oduševiti (FOTO)

Dom Vedrane Rudan kuća je smeštena na brdovitom delu Rijeke

Kuća stara preko 400 godina dom je Vedrane Rudan: Evo kako izgleda nakon što ju je renovirala, jedan detalj će vas oduševiti (FOTO)

U dom Vedrane Rudan retki su pozvani. Spisateljica voli mir, stoga se svojevremeno kada se odlučivala da promeni nekretninu, umesto stana odlučila za kuću na najvišem delu Rijeke, koju je budući da je stara oko 400 korena iz temelja renovirala, a za televizijsku ekipu Tanje Peternek u emisiji TV lica kao sav normalan svet ispričala je kako je tekao čitav taj epilog. 

Pročitajte: Tragične vesti! Vedrana Rudan IZGUBILA VID: Ne vidim ništa, uzrok je zaprepašćujuć

youtube printscreen/tv lica

 

Ona je zapravo prvo pronašla divan stan, ali je odluku promenila zbog suprugovog predloga.

- Prekrasan stan za nas sam našla, međutim kada sam mužu spomenula da ima kristalna vrata koja odvajaju dnevni boravak od kuhinje, odgovorio mi  je da ne želi ni da ga pogleda. Kazao je: "Mi ćemo se useliti i onda ćeš ti nakon mesec dana poželeti malu staru kuću, e pa ja sam ti upravo to našao - počela je priču spisateljica pa nastavila:

 - Ova naša kuća ima možda čak i 400 godina to je spomenik nulte kategorije. Kada sam videla tu ruševinu zgrozila sam se, ali mi se i svidela. Muž mi je tada rekao: " Dobro, mi ćemo to platiti ali nemoj kad zapneš s majstorima da me pitaš bilo šta, ne želim da ih gledam". I do dana današnjeg je tako ostalo, mi stalno nešto radimo kao i svi koji imaju kuću, ali kada majstor dođe na vrata moj muž ode u kafić - kroz smeh je ispričala Vedrana.

Pročitajte: Nije dugo patila: Ovo je novi izabranik Vedrane Rudan zbog kog se iznenada razvela! (FOTO)

youtube printscreen/tv lica

 

Sve oko doma sama je osmislilia, organizovala prostorije, okačila slike, uredila stepenište i baštu i ne krije da je to čak i za nju, ženu izuzetne snage i izdržljivosti bilo vrlo zahtevno.

- Pre jedno dve godine ulazim ja u jedan ovdašnji lokal i kako me uvek neki dobri ljudi zovu da sednem s njima i popijem kafu tako se desilo i tog puta. "Gospođo dođite sa mnom popiti kafu" kaže mi jedan čovek kojeg prvi put vidim i ja ga pristojno odbijem, kad eto ga za njim drugi, takođe meni u tom momentu nepoznat, viče: "Ostavi je na miru to je najgora žena na svetu". "Čekajte malo prvi put me u životu vidite kako se usuđujete lupetati - kažem ja njemu, a on će meni na to: "Ja sam vam ženo kuću izgradio". "E pa onda se kvalifikovani tako da govorite" odgovorim mu ja. Krvi sam mu se napila - prisetila se kroz smeh književnica.

Pročitajte:Vedrana Rudan šokirala u emisiji uživo i UVREDILA Željka pred Jovanom Joksimović! (VIDEO)

youtube printscreen/tv lica

 

Sa mesta gde je kuća smeštena vidi se gotovo cela Opatija pa i mesto gde je Vedrana rođena. S puno ljubavi ju je opremila, a na osnovu par snimaka i fotografija da se primetiti da je dosta pažnje posvetila uređenju trpezarijskog prostora i bašte.

Pročitajte: Vedrana Rudan uputila stravične reči Kilibardi: Do 42. niste mogli naći nekog pastuva da vas oplodi?! Usledio je neočekivan odgovor

youtube printscreen/tv lica

 

Dom Vedrane Rudan mesto je gde spisateljica okuplja porodicu sinove i unuke, ali i kutak u kom ona stvara i piše romane po kojima je poznata širom Balkana.

Pročitajte: Razvod se još nije ohladio, a ona je već rekla „da“: Ovo je novi izabranik Vedrane Rudan (foto)

youtube printscreen/tv lica

 

youtube printscreen/tv lica

 

youtube printscreen/tv lica

 

youtube printscreen/tv lica

 

youtube printscreen/tv lica

 

 

Komentari (0)

Loading