Celebrity News

Ognjen Amidžić i Mina Naumović objavili fotografiju iz kreveta! Zar se ovako ponaša prema jednoj trudnici (FOTO)

Dom Ognjena Amidžića i Mine Naumović spreman je za dolazak prinove

Ognjen Amidžić i Mina Naumović objavili fotografiju iz kreveta! Zar se ovako ponaša prema jednoj trudnici (FOTO)

Otkako se doznalo da uskoro stiže beba dom Ognjena Amidžića i Mine Naumović odiše posebnom energijom.

Svi nestrpljivo iščekuju novog člana, a posebno se tome raduje voditeljev sin.

Pročitajte: NEOPISIVA SREĆA! Dom Ognjena Amidžića mesto je u kome se slavi, Mina ne može da zadrži radosnice - Čestitke samo pristižu (FOTO)

Matija Amidžić, koga je Šapčanin dobio u drugom braku sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom, presrećan je što će uskoro dobiti pojačanje, a nagađa se da nema ništa protiv što će sa bebom deliti sobu.

Instagram

 

Ognjen je ponosan na svog prvenca i na to što vrlo zrelo pristupa čitavoj situaciji, ako se uzme u obzir da se od njegove majke razveo pre nepunih godinu i po dana.

 Amidžić ne krije ponos ni zbog brižnog odnosa koji njegova nova izabranica gaji prema njegovom nasledniku i vrlo je srećan što trudnoću podnosi kao prava lavica i što za sada sve teče kako treba, bez većih trzavica.

Instagram

 

Trenutak intime zaljubljenog para nedavno je postao dostupan javnosti preko Instagrama, što je jedinstveni dokaz kakav odnos Ognjen i Mina gaje od prvog dana.

Pročitajte: Ognjen Amidžić i Mina Naumović SAZNALI pol bebe! Baš to su priželjkivali, Ognjen na ivici suza (FOTO)

Veruje se da će biti divni roditelji, a mnogi iz voditeljevog okruženja nadaju se da će mu ovaj brak, iako još zvanično nije sklopljen, potrajati duže od prethodna dva.

Instagram

 

Podsećanja radi, autor emisije „Amidži šou“ pre braka sa Danijelom Dimitrovskom, bio je oženjen sa Milicom Amidžić, koja je takođe radila u medijima. 

Komentari (0)

Loading