Celebrity News

Lena Kovačević uhvaćena u strasnom poljupcu sa suprugom, mislili su da ih niko ne gleda (FOTO)

Lena Kovačević i Veljko Brčin uhvaćeni u strasnom poljupcu

Lena Kovačević uhvaćena u strasnom poljupcu sa suprugom, mislili su da ih niko ne gleda (FOTO)

Ata Images

Lena Kovačević već 12 godina u skladnom je braku sa biznismenom Veljkom Brčinom, sa kojim je dobila dva sina. Iako ga nikada nije krila, suprug Lene Kovačević birao je da se drži podalje od javnosti, te je njihov brak dugo bio obavijen velom misterije.

Lena Kovačević i Veljko Brčin jedno drugo su u svemu podržavali, a Lena je dosledno poštovala suprugovu odluku da se u medijima ne pojavljuje s obzirom na to da nije javna ličnost.

Pročitajte: Suprug Lene Kovačević na odmoru u Grčkoj pokazao svoje pravo lice: Pevačica se oglasila na Instagramu i rasplakala sve (FOTO)

Pa ipak, u poslednje vreme Lena sve češće na svom Instagramu objavljuje fotografije zgodnog supruga. I čini se da su njih dvoje zaljubljeni kao prvog dana.

ATA Images

 

Lena Kovačević i Veljko Brčin trenutno uživaju na mini-putovanju u Italiji, a s obzirom da su daleko od paparaca, koji pevačicu prate u stopu, opustili su se i mirno uživali u svojoj ljubavi.

Ponesena lepotom Italije, ali i supruga Veljka, Lena je prvi put objavila fotografiju njihovog poljupca, a usledila je lavina komplimenata na račun bračnog para, koji se još voli kao prvog dana.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading