Celebrity News

Voditeljku prevario muž, pa našla 15 godina mlađeg: Razvod bio kao uragan - Preljuba me je nokautirala

Pukao brak zbog prevare, hrvatska voditeljka nije mogla da oprosti

Voditeljku prevario muž, pa našla 15 godina mlađeg: Razvod bio kao uragan - Preljuba me je nokautirala

Preljuba je visoko na listi stresnih životnih događaja. Retko ko može to lako da podnese, a kada joj je Pukao brak zbog prevare, hrvatska voditeljka to nije mogla da oprosti.

Hrvatska voditeljka Daniela Trbović nerado govori o privatnom životu. Ipak, težak razvod kroz koji je prošla morala je da prokomentariše. Sa bivšim suprugom Šimom Vlajkijem sedam godina je bila u braku koji se neslavno završio. Saznala da je Šime vara, zbog čega je zatražila razvod.

Pročitajte: Majku svoje dece prevario sa NJOM - OVAKO IZGLEDA 18 godina mlađa LJUBAVNICA koja je uništila Kuburin brak (FOTO)

-  Moj je razvod te 2005. godine bio poput uragana. Sve je bilo gotovo za tri meseca. Dok je razvod trajao, nosio je sve za sobom i pred sobom, ali se ta oluja brzo istutnjila. Iskreno, mnogo veći stres su bili događaji koji su prethodili samoj rastavi. Bilo je tu mnogo nezadovoljstva, sve je to predugo tinjalo u meni, onda sam to dugo osveštavala i tek nakon toga donela odluku o razvodu.  Bilo mi je teško da priznam da moj brak ne valjati. Saznanje da sam prevarena žena bio je ogroman udarac mom egu. Znate, dok se vama samima to ne dogodi, uvek mislite da se to događa samo drugima. A onda vas prevara pogodi, ošamari i nokautira i ne možete da razumete zbog čega vas je prevario čovek kojeg ste cenili, oko kojeg ste se trudili, kojeg ste voleli -  ispričala je o krahu njihovog braka svojevremeno za hrvatske medije Daniela koja se posle razvoda sinu Lovri i poslu.

printscreen/instagram/5.comsdanielom

 

 

Ljubav joj se ponovo osmehnula 2009 godine. Uplovila je u vezu sa 13 godina mlađim pozorišnim rediteljem Oliverom Frljićem.

Voditeljka je imala ozbiljne zdravstvene probleme o čemu je nedavno govorila u emisiji "Dr. Becka".

- Moja priča počela je 2010, imala sam histerektomiju, dakle imala sam miom koji je rastao. Sigurno 15, 20 godina pratila sam to, i pre nego što sam postala majka imala sam miom. Ostala sam trudna bez problema, ali sam morala da održavam trudnoću, verovatno je taj miom uzrokovao to ležanje. Porodila sam se početkom 2000, a 2010. na samom početku morala sam da idem na operaciju jer sam imala tegobe, odnosno krvarenja, bolove. Nakon toga su izvadili i matericu i jajnike, izveli ovarijektomiju i histerektomiju - , ispričala je voditeljka u emisiji "Dr. Becka".

 

Komentari (0)

Loading