Celebrity News

Majku svoje dece prevario sa NJOM: OVAKO IZGLEDA 18 godina mlađa LJUBAVNICA koja je uništila Kuburin brak (FOTO)

Ljubavnica Aleksandra Srećkovića Kubure, pre devet godina bila je glavna tema javnosti i jedan od povoda za krah njegovog braka sa suprugom Marijom

Majku svoje dece prevario sa NJOM: OVAKO IZGLEDA 18 godina mlađa LJUBAVNICA koja je uništila Kuburin brak (FOTO)

Ata Images

Ljubavnica Aleksandra Srećkovića Kubure nije bila definitivni razlog za krah glumčevog braka sa fitnes instruktorkom Marijom Savić, ali je definitivno bila jedan od talasa koji su duboko uzdrmali njihov odnos, koji se na posletku završio razvodom.

Prvi u moru problema, koji je ovaj par godinama nastojao da prebrodi, definitivno je bila glumčeva prevara, koju su čak i mediji zabeležili. Naime, ljubavnica Aleksandra Srećkovića Kubure našla se na naslovnim stranama tabloida, a reč je bila o Petri R.

 

 

Ljubavnica Aleksandra Srećkovića Kubure i dramski umetnik upoznali su se na snimanju jednog studentskog filma, kada su otpočeli druženje a zatim i vezu.

Petra, koja je inače ćerka poznatog akademskog slikara Slavoljuba R., od Aleksandra je mlađa čak 18 godina, a tada je još uvek bila studentkinja Akademije umetnosti.

Par je prvo viđen zajedno na Egzitu u Novom Sadu, gde je boravio pet dana u iznajmljenom stanu, a prvi poljubac zabeležen javno dogodio se na Zemunskom keju. 

Pročitajte: Srećniji nego ikada - Aleksandar Srećković Kubura posle razvoda konačno krenuo dalje, vestima oduševio javnost

Nedugo zatim, Petra se sa glumcem pojavila na premijeri jednog filma, gde se ona tada osmelila i naočigled svih glumcu udelila poljubac. Ne samo priče o njihovom odnosu, već i fotografije, došle su do Marije, Aleksandrove zakonite supruge, koja je u to vreme bila slomljena.

Iako su nakon nekog vremena Aleksandar i Marija obnovili svoj odnos, nijedno od njih ovo uistinu nije prebrodio. Maja je suprugu ubrzo vratila milo za drago, a nakon toga usledio je i definitivni razlaz, a jedina veza među njima ostali su sinovi Aleksa i Vanja.

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

11:56 16.08.2023

Kuburin brak je ON sam uništio sv***********. Niko ga nije terao da vara ženu, pa sad ljubavnice ispadose krive.