Celebrity News

Nije mogla to da mi oprosti: Željkova majka je razotkrila istinu o odnosu s Jovanom – Nastradala sam ni kriva ni dužna

Majka Željka Joksimovića imala nesuglasice s Jovanom

Nije mogla to da mi oprosti: Željkova majka je razotkrila istinu o odnosu s Jovanom – Nastradala sam ni kriva ni dužna

Ata Images

Jovana i Željko Joksimović sinonim su za dobar brak. Više od decenije jedno kraj drugog koračaju kroz život, a kruna njihove ljubavi su njihova deca, sin Kosta i ćerke Srna i Ana. Njihova veza je od početka privlačila veliku pažnju javnosti. Voditeljka je raskinula veridbu sa Aleksandrom Zeremskim, a mnogo se pričalo o tome kako će majka Željka Joksimovića prihvatiti snaju.

Vesna Joksimović jednom prilikom istakla je da je s Jovanom bila veoma bliska, sve dok u jednoj izjavi za medije nije rekla da priželjkuje unučiće. Prema njenim tvrdnjama, to je promenilo odnos sa ženom njenog sina.

Pročitajte: KUME, ZAR I TI? Jovana Joksimović se posle dve godine javno obratila Srđanu Predojeviću, ove reči joj NIKAD NEĆE OPROSTITI

– Jovana je potpuno tip devojke kakve Željko voli. Jedno vreme sam je viđala baš često i bile smo vrlo bliske, ali nakon što sam u jednim novinama izjavila da želim unučiće – udaljile smo se. Tada je izašao naslov ‘Željkova mama otkriva da je Jovana trudna’, to je bila čista laž, a ja sam ni kriva ni dužna nastradala. Ona izgleda nije mogla to da mi oprosti i otad je među nama neka distanca – rekla je tada pevačeva majka, preneo je „Svet”.

Ata Images

 

 

Mnogo se prričalo i o tome kakav odnos Jovana ima s Minom, Željkovom ćerkom iz prvog braka.

– Mini ne mogu da budem drugarica, ne mogu da joj budem ni mama. Ja mogu da joj budem prijatelj i neko ko će, šta god da joj treba u životu, uvek biti tu. Ljudi strašno mešaju uloge. Mislim da Mina ima divne roditelje – divnu mamu i divnog tatu. Mina je član naše porodice. Ona je tu sa nama. Kao što ima tu toplinu u kući svoje majke, ima je i u našem domu – ispričala je svojevremeno Jovana u jednoj emisiji.

Komentari (0)

Loading