Celebrity News

Posle dugo vremena Nada Šargin u javnosti s mužem! Jedan potez otkrio pravo stanje u njihovom braku (FOTO)

Muž Nade Šargin ne voli publicitet

Posle dugo vremena Nada Šargin u javnosti s mužem! Jedan potez otkrio pravo stanje u njihovom braku (FOTO)

Muž Nade Šargin takođe je u svetu umetnosti, ali iza kamera, te tako ne voli javna pojavljivanja. 

Radije izbegava bliceve foto-reportera nego što sa suprugom šeta crvenim tepihom, a upravo to je razlog što telentovana glumica s premijera ima svega par fotografija sa izabranikom.

Pročitajte: Ćerka Nade Šargin je mamina kopija - Prva fotografija mezimice će vas iznenaditi, pogledajte samo taj stajling (FOTO)

Nije poznato iz kog razloga je muž Nade Šargin, Lazar Bodroža sada napravio izuzetak ali pristao je da se pojavi na proslavi jedne produkcijske kuće, te je tako sa suprugom pozirao, a ova retkost nije bila neopažena od strane medija.

Ata Images

 

Sve oči su bile uprte u dramsku umetnicu i šest godina mlađeg reditelja, sa kojim ona ima ćerku Emu.

Nigde nema zapisano da su Nada i Lazar ozvaničili svoju vezu, stoga ih i dalje oslovljavaju sa nevenčani supružnici, ipak oni su više od toga.

Instagram

 

Ako je suditi po najnovijoj fotografiji sa crvenog tepiha, njih dvoje su srodne duše, ono nešto što se jednom u životu pronalazi. 

Tokom šetnje sve vreme su se držali za ruke i gledali u oči, a Nada uvek u superlativu govori o svom izabraniku, koji je po njenom mišljenju odličan suprug i otac.

Pročitajte: Zove se Eva i ima srećno detinjstvo pored mame glumice i oca reditelja (FOTO)

Svi čekaju da vide hoće li glumica zbog Bodrože obući venčanicu, a veruje se da će taj podatak ona podeliti sa instagramerima iako je vrlo obazriva s objavama.

Komentari (0)

Loading