Celebrity News

Ćerka Nade Šargin je mamina kopija: Prva fotografija mezimice će vas iznenaditi, pogledajte samo taj stajling (FOTO)

Ćerka Nade Šargin mamina je kopija

Ćerka Nade Šargin je mamina kopija: Prva fotografija mezimice će vas iznenaditi, pogledajte samo taj stajling (FOTO)

U treći razred osnovne škole ćerka Nade Šargin krenula je, a ponosna mama voli da se svojom mezimicom pohvali na Instagramu. Pratioci dramske umetnice do sada su se mogli uveriti u to koliko je malena Ema porasla, primetili su i da je likom ista mama, dok se sam po sebi nametnuo i zaključak da voli modu.

Pročitajte: Rodila mu je ćerku, ali nikada sa njim nije želela da stane na ludi kamen! Evo ko je i kako izgleda muž Nade Šargin (FOTO)

Ata Images

 

Glumica se trudi da ispuni sve njene želje. Iako svesna toga da će brzo garderobu ona prerasti, ne uspeva da odoli predivnim stvarčicama u buticima za devojčice. Haljinice, šeširići, naočare i drugi asesoar sitnice su u kojima ćerka Nade Šargin uživa, a glumica i njen sedam godina mlađi, nevenčani suprug, Lazar Bodroža, nastoje da ne propuste niti jedan jedini segment detinjstva svoje princeze.

Pročitajte: Nada Šargin: O ženama koje ostanu potpuno same u borbi za pronalazak ukradene dece

Instagram

 

U par intervjua dramska umetnica napomenula je da je devojčica njen ponos, njen razlog za život i rad, istovremeno njen centar sveta i lek za dušu.

- Svojim zagrljajima me leči kada ranim sebe budalaštinama i likovima koje tumačim. Dovoljna su mi tri njena poljupca dnevno i odmah se bolje osećam - rekla je za Story svojevremeno Nada, pa objasnila kom vaspitnom metodu pristupa.

– Smatram da decu treba pohvaliti i nagraditi kada urade nešto lepo, ali isto tako nametnuti im granice da znaju razliku između dobrog i lošeg. Evu učim da poštuje sebe i verujem da će s tako postavljenim temeljima umeti ubuduće da donosi ispravne odluke - zaključila je.

Pročitajte: Svestrani umetnik, sedam godina mlađi: Ovo je tajanstveni izabranik glumice Nade Šargin sa kojim ima ćerku Evu (foto)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading