Celebrity News

Već sad je jasno kao dan da će u svemu naslediti mamu! Upoznajte preslatku Evu, ćerku Nade Šargin (FOTO)

Ćerka Nade Šargin u svemu će naslediti mamu

Već sad je jasno kao dan da će u svemu naslediti mamu! Upoznajte preslatku Evu, ćerku Nade Šargin (FOTO)

Sa sedam godina mlađim, nevenčanim suprugom, Lazarem Bodužom, Nada Šargin dobila je osmogodišnju devojčicu. Ćerka Nade Šargin, preslatka Eva po svemu sudeći u mnogo čemu podseća na svoju majku.

Eva Boduža sadaa je već velika devojčica, uskoro će krenuti u drugi razred osnovne škole, a kako nam je u jednom intervjuu otkrila njena mama, voli da se dodteruje i da uvek ima lepu šminku i frizurz. 

Ćerka Nade Šargin, koja još uvek nije pokazala glumačke afinitete, fizički veoma liči na svoju majku, koja u domaćoj javnosti važi za pravu lepoticu. Osim što joj život ispunjava smehom i radostima, Nada nam je otkrila da je Eva njen najbolji prijatelj, ali i lek za dušu.

Pročitajte: Rodila mu je ćerku, ali nikada sa njim nije želela da stane na ludi kamen! Evo ko je i kako izgleda muž Nade Šargin (FOTO)

Instagram

 

- Svojim zagrljajima me leči kada ranim sebe budalaštinama i likovima koje tumačim. Dovoljna su mi tri njena poljupca dnevno i odmah se bolje osećam - rekla nam je otkrivši i čime se vodi pri vaspitavanju svoje devojčice, koja već sada ima najboljeg prijatelja Luku, sina glumačkog para, Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić.

– Smatram da decu treba pohvaliti i nagraditi kada urade nešto lepo, ali isto tako nametnuti im granice da znaju razliku između dobrog i lošeg. Evu učim da poštuje sebe i verujem da će s tako postavljenim temeljima umeti ubuduće da donosi ispravne odluke - kaže glumica, koja je već sada beskrajno ponosna na svoju devojčicu.

Komentari (0)

Loading