Celebrity News

Ni nalik na raskošnu vilu sa bazenom u kojoj sada živi: Pogledajte skromnu kuću u kojoj je odrasla Jelena bin Drai (FOTO)

Kuća Jelene bin Drai u rodnom mestu izgleda ovako

Ni nalik na raskošnu vilu sa bazenom u kojoj sada živi: Pogledajte skromnu kuću u kojoj je odrasla Jelena bin Drai (FOTO)

Kuća Jelene bin Drai, devojačko Jakovljević, u rodnom Žablju topla je oaza uspomena, u kojoj je odrasla jugoslovenska misica, i za koju je vežu najlepše uspomene.

Kada je 1998. godine učestvovala i pobedila na Izboru za mis sveta, njena porodica bila je u nezavidnoj finansijskoj situaciji, što je, sada uspešna poslovna žena, otkrila nekoliko godina posle takmičenja:

Pročitajte: Ženo, da li je realno? Jelena bin Drai posle godinu dana u javnosti, četvrti porođaj je OVO učinio od nje (FOTO)

- Dok sam bila na sceni u publici je bio samo moj otac. Moja majka, kao i brat sedeli su u predvorju, ispred vrata dvorane. U tom trenutku sve što smo imali na našem bankovnom računu bilo je sto nemačkih maraka. To je bilo dovoljno samo za jednu kartu koja se kupuje - napisala je Jelena tom prilikom.

Instagram

 

- Otišla sam tamo odlučna da pobedim. Usledila je poruka da sam mis Interneta, kao i mis fotogeničnosti, bila sam sigurna da je to to. Izgubila sam nadu i ni sekund nisam razmišljala da ću biti prva mis Jugoslavije u istoriji naše zemlje koja će nositi tri titule na jednom takmičenju.

- I nisam plakala jer sam pobedila i postala gospođica Jugoslavije koja nosi tri titule, već sam plakala jer sam sa bine videla moju majku i brata kako im obezbeđenje ne da da sa vrata vide bar moju krunu. To mi je slomilo srce - napisala je Jelena.

Pročitajte: Nije hteo da ispoštuje ovaj srpski običaj! Fotografije sa venčanja Jelene bin Drai i danas se prepričavaju, njenog muža svi osuđuju (FOTO)

- Te noći kada smo stigli u naš grad Žabalj ponovo sam plakala. Moj nastavnik iz srpskog je napravio ogroman plakat i okačio ga nasred centra. Pisalo je: „U ovom gradu živi mis Jugoslavije“. Život je pun iznenađenja i Bog ima plan za svakog od nas. Svakodnevno mu zahvaljujem za sve što je izabrao za mene u ovom životu. Važno je da nikada ne izgubite. Ili pobedite ili naučite.

Danas, kada je supruga bogatog šeika, kuća Jelene bin Drai u rodnom Žablju obnovljena je i, kako komšije kažu, jedna je od najlepših u mestu. Daleko je od luksuza u kome Jelena danas živi, pa ipak, za nju je to palata, jer je u njoj osetila svu ljubav i podršku voljenih roditelja i brata.

Blic TV printscreen

 

I danas se supruga Saida bin Draia i majka četvoro dece sa osmehom vraća u rodnu kuću, kako bi vreme provela sa porodicom.

 

Komentari (0)

Loading