Celebrity News

Nije hteo da ispoštuje ovaj srpski običaj! Fotografije sa venčanja Jelene bin Drai i danas se prepričavaju, njenog muža svi osuđuju (FOTO)

Venčanje Jelene bin Drai izgledalo je ovako

Nije hteo da ispoštuje ovaj srpski običaj! Fotografije sa venčanja Jelene bin Drai i danas se prepričavaju, njenog muža svi osuđuju (FOTO)

Ata Images

Venčanje Jelene bin Drai odigralo se 2007. godine, a već 16 dugih godina ona uživa u ljubavi sa svojim izabranikom, šeikom Saidom. Skladni brak krunisali su rođenjem četvoro naslednika, ćerkom Asjom i sinovima Hilalom, Hamdanom i Rašidom.

O detaljima venčanja Jelena je govorila za "Hello!" ubrzo nakon što je postala gospođa Bin Drai:

Arhiva HELLO!

 

‒ Venčali smo se 4. aprila, u četiri posle podne. Zabavljali smo se četiri godine, Saidov broj dresa kad igra polo je 4, a želimo četvoro dece ‒ rekla je Jelena kojoj se pre dve godine ostvario san, te je na svet donela i četvrtog naslednika.

Pročitajte: Ženo, da li je realno? Jelena bin Drai posle godinu dana u javnosti, četvrti porođaj je OVO učinio od nje (FOTO)

Na intimnom slavlju, koje se odigralo u kući Saidovog oca, prisustvovalo je trista zvanica, koje su došle iz raznih krajeva sveta, a ispoštovani su kako arapski, tako i srpski običaji.

Arhiva Hello!

 

Običaj koji je obeležio venčanje Jelene bin Drai bio je kupovina mlade.

‒ Dobio je veliki aplauz kad se obratio prisutnima: „Samo da znate, dragi gosti, pre nego što počnem da prodajem mladu, moja sestra za mene nema cenu. Ali, ajde, krenimo sa milion dolara.“

- Said je na to opsovao na tečnom srpskom. U međuvremenu, moj suprug je zvao moju majku Vasiljku da mu pomogne, a ona mu je doviknula: „Možeš i za džabe da je dobiješ, samo je već jednom vodi!“ Peđa je sutradan ujutro došao da vrati Saidu pare jer je mislio da se moj suprug šalio kad mu je stavio svežanj novčanica u džep.

- Samo on i Said znaju za koliko novca me se familija Jakovljević napokon rešila ‒ ispričala je Jelena.

 

Arhiva Hello!

 

Jelenina venčanica bila je kao iz bajke. Uzana haljina istakla je vitki struk nekadašnje misice, a romantična čipka učinila je da nevesta izgleda nestvarno.

Pročitajte: Ćerka Jelene Bin Drai prvi put u javnosti - Izrasla u pravu lepoticu, Asjina fotografija će vas oduševiti (FOTO)

Na venčanju Jelene bin Drai bilo je i poznatih zvanica te su im slavlje svojim prisustvom uveličali i Ceca i njena sestra Lidija.

 

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading