Celebrity News

NE ŽELIM NIŠTA S TOBOM! Anja Alač promenila odnos prema ocu nakon njegove druge ženidbe, stoji uz mamu Vesnu

Otac Anje Alač početkom ove godine po drugi put se oženio

NE ŽELIM NIŠTA S TOBOM! Anja Alač promenila odnos prema ocu nakon njegove druge ženidbe, stoji uz mamu Vesnu

Potpuno neočekivano i na iznenađenje šire javnosti pre više od deset godina dogodio se razvod Vesne Čipčić i Aleksandra Alača. Budući da je glumac nedugo od razlaza uplovio u vezu sa drugom ženom i to ćerkom starijeg kolege Petra Kralja, Milicom Kralj, a da je Vesna dugo samovala i bolovala, ne želivši da se pomiri sa istinom, normalno je bilo što su deca Anja i Ivan Alač u tom momentu stali na njenu stranu sve čineči da se ona što pre oporavi. Poput svih drugih i oni su navodno u roditelju koji je napustio kuću potražili krivca, međutim ubrzo su odnos stabilizovali.Otac Anje Alač, po svoj prilici, sve je učinio da vrati poverenje dece i u tome je i uspeo, nažalost čini se da su posledice razvoda još uvek prisutne.

Pročitajte: Šta je drugo mogla da uradi? Oglasila se Anja Alač nakon optužbi protiv njenog muža Andreja za uznemiravanje na fakultetu (FOTO)

Instagram

 

Odsustvo fotografija sa ocem na društveni mrežama Anje i Ivana možda najbolje svedoči ovome. Naime, ni jedno ni drugo nemaju običaj da objavljuju Aleksandrove slike, dok se Vesnine vrlo rado i vrlo često mogu videti na njihovom "Instagramu", dok istovremeno dele fotografije jedno drugog.

Pročitajte: Andrej Josifovski Pijanista optužen za uznemiravanje studentkinje, odlučio da ne ćuti i naglasio samo jedno

Instagram

 

Otac Anje Alač po svemu sudeći još uvek nije zaslužio mesto na profilu glumice i njenog brata, a čini se da je tu situaciju dodatno pogoršala vest da se on oženio dugogodišnjom partnerkom Milicom Kralj početkom ove godine.

Komentari (0)

Loading